≡ Menu

photo (31)

 

Papa, Cantik tak gambar Ipin yang ALisya lukis?
Papa : Cantik, tapi mana gambar Upin…

Alisya : Tak muat kertas..Nanti Alisya lukiskan Gambar Upin pulak

Honestly, bagi seorang anak berusia 5 tahun, pandai juga Alisya ni melukis. Papa dia ni yang 25 tahun pun, kalau lukiskan, confirm2 tak secantik Alisya melukis.

Bila anak-anak makin membesar, rasa macam sekejap je masa berlalu. Tup2 dah nak masuk bangku sekolah tak lama lagi.



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

Leave a Comment

CommentLuv badge