≡ Menu

photo (31)

 

Papa, Cantik tak gambar Ipin yang ALisya lukis?
Papa : Cantik, tapi mana gambar Upin…

Alisya : Tak muat kertas..Nanti Alisya lukiskan Gambar Upin pulak

Honestly, bagi seorang anak berusia 5 tahun, pandai juga Alisya ni melukis. Papa dia ni yang 25 tahun pun, kalau lukiskan, confirm2 tak secantik Alisya melukis.

Bila anak-anak makin membesar, rasa macam sekejap je masa berlalu. Tup2 dah nak masuk bangku sekolah tak lama lagi.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »