Saya Mahu Saman Ephyra

Sungguh tidak disangka. Madu yang saya beri, ini balasan yang saya terima. Penat lelah saya membantu Ephyra mempromosikan di blog dan rekomenkan rakan-rakan bloggers, ini balasan yang saya dapat. Kacang lupakan kulit? Ini memang sudah lebih. Sudah lebih.

Cakap banyak tak guna. Saya sudah mengambil keputusan untuk menyaman Ephyra. Tengah mencari peguam berkaliber bagi meneruskan tuntutan saman. Serius, tunggu surat saman saya.

Apakah sebabnya saya mahu menyaman? Inilah buktinya :

IMG_4110

Inilah buktinya dan sebab saya ingin menyaman. Sebelum ini terdengar yang “Ephyra Membantu Kesuburan” . Tak sangka saya yang masih mempraktikkan teknik “lepas kat luar” turut terkena. Kalau ikutkan memang belum bersedia menerima anak ketiga kerana anak No. 2 masih kecil, baru nak masuk 2 tahun.

Apapun, rezeki dari Allah. Anak-anak itu rezeki kan? . Syukur kehadrat Illahi. So, terimakasih Ephyra. Hehehe,tak jadi nak saman. Honestly, sudah lebih masuk kotak ke-5 @ 5 bulan saya menggunakan Ephyra. Untuk diri sendiri. The only supplement yang saya ambil. Semalam dapat feedback dari Isteri selepas saya aktifkan kembali minum Ephyra sebelum tidur dan dicampur lepas buat bekam sebelah kaki :

“Papa tidur dah semakin kurang bunyi berdengkur”. Alhamdulillah, lega mendengarnya.

Info –> Rahsia Mudah Hamil

Rezeki elokla dikongsi-kongsi kan?. Khas buat pembaca Eyriqazz.com, ada harga Istimewa yang Eyriqazz tawarkan untuk membeli pek premium/trial Ephyra, harga Istimewa berkongsi kegembiraan.

Promosi Harga Istimewa :
1 Kotak Premium (3o sachet) – RMXXX
2 Kotak Premium – RM340
3 Kotak premium – RM500

Harga termasuk free delivery + shaker + gift bag
Berminat untuk mencuba dan mendapatkan EPhyra pada harga Istimewa, boleh e-mailkan saya ke eyriqazz@gmail.com

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

49 thoughts on “Saya Mahu Saman Ephyra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.