It’s Time to Say GoodBye

Kek Salam Perpisahan
It’s Time To Say GoodBye. Bulan terakhir saya di syarikat saya sekarang selepas hampir 7 tahun di sini. Syarikat yang banyak memberikan kenangan manis dan pengalaman yang sukar dicari ganti. Touching bila rakan sekerja siap buat majlis dan belikan kek salam Perpisahan. Sob,sob, sob. Rasa sayang untuk meninggalkan syarikat yang begitu banyak berjasa kepada saya ini.

Apapun, Life Has To Go On. The Grass is Not Always Greener on Other Side tapi demi menyahut cabaran baru dan mengejar cita-cita, keputusan perlu dibuat. Memang sukar untuk meninggalkan syarikat yang banyak berjasa, kenangan yang sukar ditukar ganti, benefits yang tiada di tempat lain dan pelbagai lagi. Berbelah bagi hati ini. Berhenti Kerja dari syarikat bukan satu langkah yang mudah.

Di tempat ini la saya mendapat rezeki dan berkahwin dengan Isteri, membeli rumah pertama, medical benefit yang banyak membantu saya dan seisi keluarga. Huhuhu, bercucuran air mata ini.

Saya Follow cakap sifu, Apa yang perlu dibuat Sebelum ‘Surat’ Dihantar. Ianya banyak membantu dalam planning to move on.

Sayonara, Sayorana, Bertemu dan Berpisah Adat Manusia Biasa
Hilang di Mata tapi di Hati Tidak Lupa

P.s : Ini adalah EntriĀ 

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “It’s Time to Say GoodBye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.