Beras Terbakar Padang Mat Sirat Langkawi

 

Beras Terbakar Padang Mat Sirat Langkawi 4

 Salah satu tempat menarik untuk dikunjungi di Pulau Langkawi adalah Beras Terbakar, Padang Mat Sirat. Last time masa bercuti di Pulau Langkawi, lepasje menghadiri Majlis Kahwin Yuyu Zulaikha, sempatla singgah di sini. Tak masuk dalam pun. Usha2 kat luar, isteri mencari kain batik untuk dijadikan cenderamata buat rakan-rakan dan saudara mara. Batik di sini memang murah. Tapi ada quota, nasib baik, lepas la bawa balik banyakpun naik kapalterbang or feri.

Beras Terbakar Padang Mat Sirat Langkawi 1
Quite nice time kami datang ni tak ramai orang, so mudahla nak memilih.

Beras Terbakar Padang Mat Sirat Langkawi 2Sederet gerai-gerai di sini dipanggil Gugusan Nusantara. Apa maksudnya ya?

Beras Terbakar Padang Mat Sirat Langkawi 3Yieza, Isteri sudah membuka langkah kanan. Pilih-pilih. Survey 10 buah kedai, shortlisted 5 kedai, then beli di satu kedai. Hehehe, itulah kaum Isteri yang memang unik

Beras Terbakar Padang Mat Sirat Langkawi 5

 

Akak, kalau saya nak buat dropshipping kain batik ni boleh? Hehehe,tambah sendiri dialog.

Beras Terbakar Padang Mat Sirat Langkawi 6Betul ni, saya nak beli 10 pasang. Kastam tak marah ke? Boleh ke?

Beras Terbakar Padang Mat Sirat Langkawi 7Alah Membeli, Menang Memakai. Sangkutla juga beberapa helai kain batik beli di sini. Next time bolehla singgahi lagi.

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Melaka saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Comments

  1. says

    shopping kat situ memang best tapi pernah jugak terkena dengan penjual kain batik ni…dalam duk survey harga rendah, dapat 1 kedai jual murah…rupa2nya kain batik dia jenis pendek dan singkat tak macam kain batik biasa…tapi gerai makan di situ memang terbaik…sedap dan murah.
    mrs eyza recently posted…28 tahun kami bersama…My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing