Samsung Galaxy Note 3 Pilihan 2014

Smartphone Isteri, Samsung Galaxy SII Mini terjatuh. Skrin retak. Sudah setahun Isteri menggunakannya. Pergi kedai, nak baiki skrin, kena baiki around RM200-350 kedai minta. Dah lama juga nampak Isteri berkenan dengan satu smartphone ini. Dipendekkan cerita :

Samsung Galaxy Note 3 3

Samsung Galaxy Note 3 menjadi pilihan Isteri. Rezeki 2014. Ehh, duit Isteri sendiri. Hehehe….

Samsung Galaxy Note 3 1

Kali ini, kami ambil pakej Maxis pula. Saja berubah angin melihat apa yang terhidang di luar sana. Kalau bagus akan dikatakan bagus, kalau tidak, jumpa kami di SKMM nanti. Hehehehe.

Samsung Galaxy Note 3 2

Total Plan , around RM70 sebulan postpaid. Data Plan + Call.

Samsung Galaxy Note 3 4

Ambil Insurans sekali bersama Maxis Smartphone Protection. QUite nice, kalau phone hilang atau rosak i.e. masuk air, akan dibaiki secara percuma ataupun diberikan baru bergantung kepada ELigibility. Hanya untuk sesetengah Smartphone dan valid ambil time beli phone baru saja. Boleh cancel anytime. Kosnya, RM1 sehari ataupun RM31 sebulan. At least, kalau jadi sekali lagi macam phone lama isteri, tak perlula saya risau sangat kerana banyak yang dicover dalam Insurans ini.

P.s : Bestke Smartphone Samsung ni?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

25 thoughts on “Samsung Galaxy Note 3 Pilihan 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.