Order Makanan Online dari FoodPanda

Mudah sekarang ni. Pelbagai pilihan untuk order makanan online terus ke rumah. Beberapa hari lepas sempat menjumpa order online dari FoodPanda . Saje beralih angin ditambah pula mood kemalasan nak keluar dan nak masak. Pilih ikut lokasi dan boleh pilih restoran yang dikehendaki. Macam eyriqazz, saya pilih Setapak dan Isteri pilih Kenny Rogers dan Eyriqazz pilih Chicken Rice Shop.

 

Foodpanda online

 

 

Minimum order RM15 dikenakan dengan charge RM4 extra kot untuk delivery. Kalau free delivery kan best kan? Order biasanya sampai dalam masa 1 jam.

Order Online dengan FoodPanda 3

Around 1 jam, 2 order terus sampai. Rupanya delivery memang dihantar oleh FoodPanda  team sendiri.

Order Online dengan FoodPanda 4

Nasi Ayam untuk saya. Masih panas. Bagus.

Order Online dengan FoodPanda 5

Jemput makan, jangan malu-malu.

Order Online dengan FoodPanda 6
Kenny Rogers untuk Isteri. Slack sikit saya order taknak breast dia kasi breast ayam juga. Kesilapan teknikal kata mereka. Nasib baik diorang minta maaf, kalau tidak tobat dah lepas ni nak order lagi dengan FoodPanda ni. Nak minta diorang tukarkan baru pula, lambat la pula. So, saya maafkan kesilapan diorang kali ini. At least apa yang saya order saya dapat cuma sedikit tersilap info pasal pilihan ayam dan kesilapan tu dari Restoran Kenny Rogers.

Try juga cari-cari juadah kangkung di Food Panda ni, tak jumpa la pulak. Kalau tidak bolehla order sekali kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Order Makanan Online dari FoodPanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.