Mee Hun Sup Paling Sedap di Kuala Lumpur

Serius, so far, saya vote kan Restoran ini antara tempat terbaik untuk menikmati Mee Hun Sup. Sangat Sedap.

Mee Hun Paling Sedap KL 7

Tengok rupanya pun sudah cukup menggiurkan. Dah rasa, lagi menggiurkan.

Mee Hun Paling Sedap KL 9

Sekali cuba betul-betul membangkitkan selera. Aroma dan bahan-bahan yang dimasukkan sangatla menyelerakan.

Mee Hun Paling Sedap KL 10

Jemput makan. Jangan malu-malu.

Mee Hun Paling Sedap KL 11

Favourite isteri. Azim pun sukakannya.

Mee Hun Paling Sedap KL 3

Suasana di kedai. Agak ramai orang. Cuma nak parking je la yang leceh skit di sini.

Mee Hun Paling Sedap KL 2

Pelbagai kuih muih boleh dinikmati di sini.

Mee Hun Paling Sedap KL 1

Inilah Restorannya. Chunburi Seafood Kampung Baru. Mee Hun Sup nya for me terbaik setakat ini yang pernah saya cuba.

Mee Hun Paling Sedap KL 13

Sambil-sambil menikmati pemandangan KLCC, memang santai kan?

Check it out here untuk –> Tempat Makan Menarik dan Best di Kuala Lumpur

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

21 thoughts on “Mee Hun Sup Paling Sedap di Kuala Lumpur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.