Laksa Power Pantai Airport Langkawi

Salah satu tempat menarik di Pulau Langkawi untuk makan-makan adalah di area Pantai sebelah Airport Langkawi. View yang santai, udara yang sepoi-sepoi bahasa sambil menikmati pemandangan Pantai dan kapalterbang naik dan turun.

Laksa Power Pantai Airport Langkawi 2

Salah satu gerai yang famous di sini adalah Gerai Laksa Power . Mee Udang, Char Koay Teow, Laksa kedah sentiasa menjadi pilihan. Time sesuai nak singgah sini waktu petang memang cool. Makan petang kata orang.

Laksa Power Pantai Airport Langkawi 1

Ramai orang especially kalau time cuti sekolah. Berderet-deret gerai dibuka sekitar pantai Airport Langkawi ni.

Laksa Power Pantai Airport Langkawi 3

Jemput makan. Sedap dan kena dengan selera saya. Jangan malu-malu.

Laksa Power Pantai Airport Langkawi 4

Rojak buah dia pun boleh tahan. Sambil menikmati udara segar, sambil makan-makan.

Laksa Power Pantai Airport Langkawi 5

Suasana nya memang membangkitkan selera. Pekena sekali air kelapa or ABC, memang voila.

Laksa Power Pantai Airport Langkawi 6

Kalau rajin bolehla pi tepi pantai .

Laksa Power Pantai Airport Langkawi 7

Kerusi dan meja yang disediakan.

Next time singgah Langkawi, bolehla datang sini lagi.

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Pulau Langkawi saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Comments

  1. says

    ahad lps..baru g mkn area situ..sambil tggu flight balik kl..hehe..tp kami mkn kedai seblah tu…laksa ikan sekor tuh..rasa biasa je..tp view la yg best…

  2. says

    memang pernah mkn kat sini..thn 2009..tu pun sbb famous kan..baca kat forum..tp bg me rasa laksa tu biasa2 ajer…kat KL pun byk tempat laksa yg sedap2…cuma faktor lokasi tu rasa besh jer mkn laksa kat situ
    mz recently posted…Rezeki minggu iniMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing