≡ Menu


HBL Food Corner Langkawi 1

Semasa Percutian di Pulau Langkawi bulan lepas, HBL Food Corner Langkawi ini menjadi antara tempat kegemaran kami untuk makan tengahari. Faktor lokasinya yang di Bandar Kuah Langkawi, dan menyediakan pelbagai juadah nasi campur dengan harga yang berpatutan membuatkan ini antara kedai makan kegemaran kami. In term of rasa pun boleh tahan. Kena dengan selera kami. My favourite kat sini, Lauk Sardin. Hehehehe

HBL Food Corner Langkawi 2

Jangan malu-malu. Pilihla pelbagai juadah dan lauk yang membangkitkan selera. Ikan goreng dia quite fresh dan rangup.

HBL Food Corner Langkawi 5

Sampai dah agak lewat, banyak lauk sudah habis. Huhuhuhu.

HBL Food Corner Langkawi 3

Ini banyak lauk sudah habis. Kalau lauk banyak lagi, mahu-mahu dua pinggan ni.

HBL Food Corner Langkawi 4

Dah around pukul 2 petang lebih pun masih ramai orang. Sudah kenyang perut, senang la hati nak bershopping di Pulau langkawi lagi kan?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing