HBL Food Corner Langkawi

by eyriqazz on 24 January 2014

in food, restaurant review, travel


HBL Food Corner Langkawi 1

Semasa Percutian di Pulau Langkawi bulan lepas, HBL Food Corner Langkawi ini menjadi antara tempat kegemaran kami untuk makan tengahari. Faktor lokasinya yang di Bandar Kuah Langkawi, dan menyediakan pelbagai juadah nasi campur dengan harga yang berpatutan membuatkan ini antara kedai makan kegemaran kami. In term of rasa pun boleh tahan. Kena dengan selera kami. My favourite kat sini, Lauk Sardin. Hehehehe

HBL Food Corner Langkawi 2

Jangan malu-malu. Pilihla pelbagai juadah dan lauk yang membangkitkan selera. Ikan goreng dia quite fresh dan rangup.

HBL Food Corner Langkawi 5

Sampai dah agak lewat, banyak lauk sudah habis. Huhuhuhu.

HBL Food Corner Langkawi 3

Ini banyak lauk sudah habis. Kalau lauk banyak lagi, mahu-mahu dua pinggan ni.

HBL Food Corner Langkawi 4

Dah around pukul 2 petang lebih pun masih ramai orang. Sudah kenyang perut, senang la hati nak bershopping di Pulau langkawi lagi kan?

  • mz 24 January 2014 at 6:23 pm

    lapar la plak heheh
    mz recently posted…Kundasang | wishlist zaman bujangMy Profile

  • Aku Penghibur 24 January 2014 at 7:10 pm

    aduhh meriahnya tengok makanan… banyak oooo
    Aku Penghibur recently posted…Tahukah Kamu Apakah Bakti Anak Selepas Ibu Bapa Meninggal Dunia?My Profile

  • anuar 24 January 2014 at 8:38 pm

    Nampak menarik tempat makan ni.. Selepas selesai perkahwinan 2 orang adik ipar saya pada bulan Jun ini, kami bercadang nak pergi bercuti ke Pulau Langkawi. . Jadi kalau ada kesempatan nanti, bolehlah singgah makan dekat sini. .
    anuar recently posted…Update Senarai Pemenang Terkini Giveaway Pertama Blog Coretan AnuarMy Profile

  • hazman aka species1980 25 January 2014 at 10:27 am

    Feveret SARDIN …. tapi ayam goreng yang penuh pinggan… mesti time nie perut lapar yea bro… hehehehe
    hazman aka species1980 recently posted…Rancangan MAKAN-MAKAN ( #Supper @TV9 )My Profile

    • eyriqazz 25 January 2014 at 12:45 pm

      Hahaha..ni gambar brunch bro..hehehe
      eyriqazz recently posted…Instagram Picture Contest #MalaysianFoodBestMy Profile

  • akubiomed 30 January 2014 at 3:49 pm

    Lauk campur yang banyak pilihan. Sedap itu mesti.

  • noorzie 5 February 2014 at 3:28 pm

    Salam bro blh sy tau kedai mkn ni kt bandar kuah dkt2 dgn ape ye? sy g thn lps tp x perasan lak kdai ni, insya allah klu sy smpai lg ke lgkawi leh crik kdai ni…tq

    • eyriqazz 5 February 2014 at 6:54 pm

      Depan straight je dari Maybank…di hujung2 kedai dia..

      • noorzie 6 February 2014 at 8:01 am

        ok thanks a lot bro… :)

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: