Scarf Perfume – Harga Berpatutan, Pelbagai Pilihan

Papa, teringinla nak mencuba perfume baru. Yang lebih mudah dibawa ke mana-mana dan boleh bawa solat. Boleh Papa carikan?.

Umm, sayangkan Isteri, turut-turutkan. Surfing around, saya memilih untuk membelikan Minyak Wangi Scarf Perfume buat Isteri.

Scarf Perfume Terbaik 1

Kotaknya yang comel dan cute membuatkan hati saya tertarik. Sudah semestinya Isteri pun cukup gembira dengan lebih-lebih lagi packagingnya yang cantik.

Scarf Perfume Terbaik 3

Ada 5 Wangian dalam satu kotak, dengan warnanya yang cukup menarik mata dan rasa. Active & Exotic, Elegant & Luxury, Nature & Outdoor, Fresh & Light dan Smart & Casual.

Scarf Perfume Terbaik 5

Memang comel dan sweet. Mudah nak diletakkan di dalam handbag. Isteri mencuba, memang wangi dan kena dengan citarasanya. Alhamdulillah, Isteri menyukai, hati Suami pun gembira. Salah satu sebab lagi saya membelinya adalah ianya adalah gred EDP yang berkualiti dan tahan lama. Pelbagai pilihan dengan warna yang menawan, membuatkan saya berkenan.

Scarf Perfume Terbaik 9

Harga sekotak set 5 adalah RM167. single pek adalah RM47. Harga berpatutan, pelbagai pilihan ,testimoni pun memuaskan.  Mini pack pula i.e. size 2ml x 5 hanyalah RM37, antara yang paling laris dan menjadi pilihan ramai mungkin faktor harganya bentuknya yang comel.

Scarf Perfume Terbaik 11

Feedback lebih kurang sebulan Si Isteri menggunakan, puas hati dan senang di bawa ke mana-mana dengan pelbagai pilihan yang boleh dipelbagaikan mengikut suasana. Isteri gembira, saya pun tumpang gembira. Wang ringgit bukannya ukuran, keikhlasan dan kasih sayang yang ditunjukkan, ianya lebih berharga kan?

Minyak wangi sebegini yang comel memang sesuai untuk dijadikan hadiah i.e. untuk majlis perkahwinan, hadiah birthday, dan pelbagai lagi.

Info lanjut berkenaan produk ini, bolehla layari http://www.scarfperfume.com/index.php

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Scarf Perfume – Harga Berpatutan, Pelbagai Pilihan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.