Jangan Mudah Mengalah

IMG_2733

Eyriqazz : Fuhh, terrorla Cik Epal buat rock climbing. Sekejap je dia dah lepas dan berjaya dapatkan bendera. Aku rasa confirm aku tak lepas dengan “Berat Badan” aku sekarang ini.
Maxis Guy : Belum cuba belum tahu bro…

Saya tengok ramai yang jatuh. Ben Ashaari berjaya,laju pulak tu. Masa diberikan 6 minit, rasanya tak sampai 2 minit Ben Ashaari berjaya.

Turn Hazman Fadzil, tupps, tak berjaya 2 kali percubaan.

Mood mula down, confirm gua pun tak lepas ni…

Mencuba, mencuba, berat rasa tangan, kebas, dicubakan juga… Tangan tak cukup kuat menampun beratku yang semakin ‘ringan.

Finally, berjaya rintangan pertama untuk rock climbing dan cabaran yang diberikan… Unlucky for us, 3 orang saja satu team….Kali kedua, tidak berjaya.

At least, saya berjaya di cabaran pertama walaupun merasakan agak sukar especially sudah lama tidak pergi gym or bersenam. Yup, jangan mudah putus asa. Belum cuba, belum tahu kan?

P.s : Confirm lepas ni saya nak beli Ebook Teknik Bakar Lemak Pantas 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Jangan Mudah Mengalah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.