Frozen – Memang Best

by eyriqazz on 3 December 2013

in Alisya, azim, family

Frozen review IMG_2681

Semalam bawa anak-anak menonton wayang. Alisya nak tengok cerita princess. So, bawakla pergi tengok cerita Frozen. Kisah dua orang princess yang cantik jelita.

Frozen review IMG_2683

Papa, Peace. Peace Papa, Amik, 4 jari terus azim kasi.

Frozen review IMG_2684

Bila nak tengok wayang ni Papa?

Frozen review IMG_2686

Amboi2, bukan main lagi. Ambil seat berkembar, satu seat RM18 TGV Wangsa Walk. So, total RM72 menonton wayang. Tambah pop corn etc, almost RM100 juga menonton wayang satu malam. Takpela, bukan selalu kan? Duit boleh cari, detik terindah bersama anak-anak tidak boleh ditukar ganti.

Overall, memang best cerita. Bapa dan Mak budak pun enjoy menonton. Kanak-kanak tak usah ceritala, memang terbaik. Overall rating saya berikan 8/10.

  • suriaamanda 3 December 2013 at 2:07 pm

    ooooo…ini la citer yang anak daa SA meroyan ajak SA tgok wayang minggu lepas tuh….sabar jer la..citer kartun rupanya

  • Bahrain 3 December 2013 at 2:20 pm

    teringin pula nak pergi tengok.
    Bahrain recently posted…Majlis Konvokesyen USIM ke-11My Profile

  • mselim3 3 December 2013 at 2:38 pm

    Assalammualaikum..eriqazz,

    wahhh.. meriah dan seronok dapat bersama anak2.. moga ceria2 selalu disamping anak2 dan isteri tercinta..

    mselim3
    mselim3 recently posted…Entry Khas : CPUV Nuffnang KL Sogo Trendsetter OnlineMy Profile

  • Naimah Wahab 3 December 2013 at 2:54 pm

    Wah, seronoknya satu family. Tu yg paling penting :)
    Naimah Wahab recently posted…Kebaikan OmegaGuard Untuk Semua OrangMy Profile

  • JunAina 3 December 2013 at 3:03 pm

    Betul tu masa dengan anak2 tu adalah emas…lebih dari emas sebenarnya.
    JunAina recently posted…Pembuli Jalan RayaMy Profile

  • zura@iwan 3 December 2013 at 3:25 pm

    agak2 kalau bb boy sesuai tak ceta frozen ni ye?
    sbb dia story psl 2 princess cantik kan?

    • eyriqazz 3 December 2013 at 3:50 pm

      Boboi pun sesuai…Ada prince yang jahat dan hero yang baik hati

  • akubiomed 3 December 2013 at 4:38 pm

    Seronok bawa anak-anak menonton wayang. Pernah bawa anak tetapi minta balik separuh perjalanan menonton wayang. :-)
    akubiomed recently posted…Mencabar adrenalin pandu Porsche GT3 RSRMy Profile

  • titan 3 December 2013 at 5:36 pm

    hoho..terbaiklahhh..aku pun nak tengok gak la macam nih.
    titan recently posted…Contest SEO EridyMy Profile

  • mz 3 December 2013 at 6:07 pm

    memang besh movie ni..
    ooo mahal yer couple seat tu…sbb me guna VIP pass so tak tahu actual price :)
    mz recently posted…Shopping like a DIVAMy Profile

  • muja 3 December 2013 at 6:23 pm

    selalu tengok video klip marsha nyanyi,, nak sangat tengok,, tapiiii :’(
    muja recently posted…Random Giveaway RM50 Tunai oleh HASRULHASSAN.COMMy Profile

  • myfirdz 3 December 2013 at 6:23 pm

    dok tgk iklan je nih… blh la tgk gak.. bawa ank, pasti diorg suka..
    myfirdz recently posted…Segmen: Pencarian Bloglist Cuti Sekolah 2013My Profile

  • anuar 3 December 2013 at 9:18 pm

    Hmm.. dah lama tak tengok wayang. . Kali terakhir tengok wayang tahun 2007 rasanya, masa dekat Sibu, Sarawak. . Teringin juga nak bawa wife dengan anak-anak pergi tengok wayang. . Tapi tunggu anak ke 3 dah besar sikit nanti. .
    anuar recently posted…Program Berkhatan beramai-ramai di Surau Sabakiah Batu 40, Sabak Bernam, SelangorMy Profile

  • hatiputera 3 December 2013 at 11:19 pm

    Teringin jugak nak bawak anak-anak pergi tengok.
    hatiputera recently posted…Cabaran Contest SEO EridyMy Profile

  • hafiz 4 December 2013 at 1:00 am

    Kali terakhir saya tgk wayang bln 7, skrg dah ada baby, susah sikit…
    hafiz recently posted…Contest SEO EridyMy Profile

  • Rina 4 December 2013 at 8:08 am

    Film animasi ini memang sangat bagus, cocok untuk ditonton sma anak2 ya
    Rina recently posted…The MySQL Extension is Deprecated And Will Be Removed From PHP ProgrammingMy Profile

  • hazman aka species1980 4 December 2013 at 10:04 am

    Bila dah jadi family man nie memang kena layan citer kartun la kan…. hehehehe
    hazman aka species1980 recently posted…WW : Tolong LIKE FANPAGE KESIHATANMy Profile

  • papa mifz 4 December 2013 at 5:36 pm

    anak den tak sesuai bawak masuk panggung lagi rasanya , riuh rendah pulak nanti dalam panggung…hehe
    papa mifz recently posted…Batal Jika Banjir BerlarutanMy Profile

  • hafizmd 5 December 2013 at 4:52 pm

    Nampak khusyuk jer memasing tgk..

    Betullah bro..duit boleh carik, tapi senyum anak2 isteri..mana nak carik…kalau bukan kita usahakan sama…
    hafizmd recently posted…Contest SEO Eridy | Syok Main SEO?My Profile

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: