Terima Kasih Rakan Bloggers – HasrulHassan dan TiffinBiru

Entri ini saya dedicatedkan buat 2 rakan bloggers atas entri mereka. Orang memberi, kita membalas, itulah yang sebaiknya kan:

dapur tanpa sempadan
1) Selamat Hari Lahir Dato’ Eyriqazz dari Tiffinbiru
– Terharu apabila blogger masakan popular, Cik Mat Gebu @ Tiffinbiru buat entri birthday buat Eyriqazz. Food Bloggers Popular ini memang menjadi antara idola/sifu eyriqazz. Entri masakannya yang memukau dengan gaya penceritaan yang bersahaja. Sampaikan kerap kali entri/gambarnya dicilok oleh majalah popular tanpa sebarang insentif diberikan. Memang melampau kan? . Kalau mencari masakan sedap, blog ini highly recommended.
Hasrulhassan
2) Eyriqazz.com – Blog Padu Tapi Banyak Lompang dari HasrulHassan
– Terimakasih buat bro Hasrul kerana sudi review blog saya. Yup, banyak constructive feedback yang boleh saya ambil untuk perbaiki prestasi blog saya. Jadi blogger, tak bolehla syok sendiri kan? Hasrulhassan, seorang blogger yang rajin berkongsikan tips menarik especially berkenaan tips blogging. Entri nya kerap eyriqazz jadikan rujukan untuk maju ke hadapan dalam dunia blogging.

P.s : Rekomenkan saya beberapa bloggers bagus yang boleh saya jadikan sifu. Personally, blogger Legend Macam Kak Jie dan Yanmie, belum lagi saya jumpa pelapis mereka.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Terima Kasih Rakan Bloggers – HasrulHassan dan TiffinBiru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.