Makan Malam Bersama Duta Ephyra – Memey Suhaiza dan Norman Hakim

Hujung bulan lepas, saya sempat menghadiri Majlis Makan Malam Bersama Duta Ephyra iaitu Memy Suhaiza dan Norman Hakim anjuran Oceanlife Marketing yang diadakan di FLora Terrace, Hampshire Place.

Makan Malam Bersama Duta Ephyra Memey Suhaiza dan Norman Hakim 6

CEO Oceanlife, Puan Amiza Amirudin. Memang cantik orangnya . Kagum dengan pencapaiannya, di usia yang masih begitu muda, sudah memiliki syarikat produk kecantikan yang begitu berjaya yang kini menjadi sebutan ramai.

Bagi yang tidak mengenali Ephyra, sedikit refresher :

* Apa Itu Ephyra
* Testimoni Ephyra dari Eyriqazz

Makan Malam Bersama Duta Ephyra Memey Suhaiza dan Norman Hakim 7

Belum masuk majlis, sudah dapat cenderamata iaitu Sekotak Ephyra trial pack beserta cawan yang cantik + Coklat.

Makan Malam Bersama Duta Ephyra Memey Suhaiza dan Norman Hakim 18

Majlis Pelancaran dan pengumuman Duta Ephyra, Dua Selebriti suami isteri popular, Memey Suhaiza dan Norman Hakim.

Makan Malam Bersama Duta Ephyra Memey Suhaiza dan Norman Hakim 21

Semuanya nampak cantik-cantik dan kacak-kacak bergaya. Semua pengguna setia Ephyra.

Makan Malam Bersama Duta Ephyra Memey Suhaiza dan Norman Hakim 23

Sayapun antara pengguna yang berpuas hati dengan EPhyra. So far, memang antara produk terbaik yang pernah saya gunakan.

Makan Malam Bersama Duta Ephyra Memey Suhaiza dan Norman Hakim 25

Jom makan dulu. Perut pun dah berkeroncong. Makanannya pun boleh tahan. Saya suka spagheti nya.

Makan Malam Bersama Duta Ephyra Memey Suhaiza dan Norman Hakim 26

Desertnya pun OK. Ada yang kena dengan selera saya.

Makan Malam Bersama Duta Ephyra Memey Suhaiza dan Norman Hakim 30

Pengacara malam itu, another Amyza . Memang happening dibuatnya. Siap dia gelakkan eyriqazz bila eyriqazz cakap kadang-kadang minum juga waktu malam untuk tenaga. Terus dia fikir lain. Hahaha….

Makan Malam Bersama Duta Ephyra Memey Suhaiza dan Norman Hakim 31

Cantik kek. Tak sempat nak merasa. Mesti sedap ni kan?

Makan Malam Bersama Duta Ephyra Memey Suhaiza dan Norman Hakim 33

Isteri bersama CEO Oceanlife Marketing. Dua-dua cantik.

Makan Malam Bersama Duta Ephyra Memey Suhaiza dan Norman Hakim 37

Sesi soal jawab bersama Memey dan Norman Hakim. Mereka memberikan testimoni dan berkongsi pengalaman menggunakan Ephyra.

Sesi demo cara meminum Ephyra.
Makan Malam Bersama Duta Ephyra Memey Suhaiza dan Norman Hakim 41

Ramai juga yang hadir termasuk media, bloggers, dan pemenang contest bergambar bersama kotak ephyra.

Makan Malam Bersama Duta Ephyra Memey Suhaiza dan Norman Hakim 40

Overall, majlis yang agak menarik . Terimakasih Amiza kerana menjemput kami.

Bagi mereka yang berminat untuk mencuba produk Ephyra i.e bloggers, ada contest menarik tengah dianjurkan untuk memenangi Ephyra. Jemput join —> Contest Ephyra Idaman Saya

Berita baik buat pembaca blog Eyriqazz bagi yang ingin mencuba produk Ephyra ini, ada harga istimewa ditawarkan. Premium Pack (30 sachets) dan Trial pack (10 sachets) diberikan pada harga Istimewa .

Bagi yang ingin mencuba/mendapatkan pada harga istimewa, bolehla hubungi saya dengan fill up form di bawah :

[contact_form]

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

6 thoughts on “Makan Malam Bersama Duta Ephyra – Memey Suhaiza dan Norman Hakim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.