Kontes Video Funderful Yeo’s – RM40,000 Hadiah Menanti

Yeos-Funderful-Video-Contest

Bulan lepas, Isteri Menang RM25,000 Grand Prize Contest dari Huggies. Gembira bukan kepalang. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahukan? . Terbaru, ada Kontest Menarik yang turut menawarkan hadiah Cash iaitu Kontes Video Funderful Yeo’s yang turut menawarkan hadiah yang cukup menawan.  Kontest bertemakan Video bersama Yeo, sepastinya memerlukan kreativiti dan bakat mengambil dan mengedit video.

 Syarat-syaratnya :

  • Terbuka kepada semua rakyat Malaysia berumur 18 tahun ke atas.
  • Anda boleh menghantar seberapa banyak penyertaan, dengan mendaftar sebagai kumpulan (dengan senarai penuh ahli kumpulan) ataupun mendaftar secara individu.
  • Anda boleh menghantar video anda menggunakan online transfer ataupun emailkan kepada Yeo’s seperti yang termaktub dalam terma dan syarat kontes.
  • Untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai Kontes ini sila ke Halaman Yeo’s Funderful Video Contest ataupun hubungi wakil media Yeo’s di 03-7787 3553 atau 03-7787 3811 atau email ke publicrelations@yeos.com untuk penerangan lanjut.
  • Tarikh Tutup 15 December 2013

Kredit Info : Peluang untuk menangi RM40,000 dengan kontes mudah

Saya dah join pelbagai Contest Online dan juga Offline. Yup, bukan senang nak menang Contest. Tapi, kalau tidak dimulakan dengan langkah pertama i.e. Joininya, sudah pasti tidak akan ada hasilnya. Cuba lakukan langkah pertama, buat yang terbaik, dan hasilnya mungkin akan sangkut beberapa hadiah. Myself, sudah memenangi pelbagai hadiah dengan Contest Online dan Offline antaranya Cash,Smartphone, Television, Percutian Menarik, dan pelbagai lagi. Rakan Compers yang aktif contohnya Mama Zharfan, Ezna Khalili, dan Ayu Arjuna sudah menjana 5-6 angka Income dari Contest secara Offline. Usaha tangga kejayaan. Rezeki takkan datang bergolek kan?

Kontes Video Funderful Yeo’s menawarkan Cash prize yang menarik. Jom join dan berpeluang menangi hadiah tersebut. Umm, Nak ajak siapa JV join contest ini ya? Mat Lutfi , jom join. Nanti menang, hadiah kita kongsi-kongsi. Hehehehe…

Jangan lepaskan peluang, Info lanjut bolehla refer di –> Halaman Yeo’s Funderful Video Contest

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

30 thoughts on “Kontes Video Funderful Yeo’s – RM40,000 Hadiah Menanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.