Curcuma Mangga Cure – Ubat Resdung Terbaik

Hacumm… Hacumm…. Papa ni asyik bersin hacum, hacum. Mama tok cakap, ini simptom Resdung. Orang tua-tua cakap Resdung Air.  Googling around, sedikit info tentang resdung :

Apa Itu Resdung?
– Resdung ialah keradangan pada lapisan membran dalam mana-mana ruang sinus. Resdung juga menyebabkan kita menjadi sangat sensitif kepada bahan yang boleh menyebabkan alahan, termasuk perubahan cuaca (sejuk), pencemaran alam sekitar dan jangkitan bakteria.

Simptom-Simptom Resdung :
– kerap bersin dan selsema termasuk hidung tersumbat pada waktu pagi
– rasa gatal di bahagian hidung dan kadang-kadang akan melibatkan rasa gatal pada mata, telinga lelangit dan tekak
– simptom semakin jelas jika pengidap terdedah kepada persekitaran berhabuk, debunga, asap , perubahan cuaca, makan makanan tertentu seperti udang, telur, ayam, daging, dan sbg.
Curcuma Mangga Cure

Seorang pembaca blog menghubungi saya untuk mencuba Curcuma Mangga Cure. Umm, mula-mula agak skeptical untuk mencuba. Sekarang ini, pelbagai produk yang tidak sah dan boleh membahayakan kesihatan di luar sana. Saya googling around, saya perhatikan banyak feedback positif berkenaan Curcuma Mangga Cure ini. Saya lebih yakin untuk menggunakan produk ini selepas baca Entri ini –>Testimoni Nad Menggunakan Curcuma Mangga Cure (CMC) .

Jadi, saya mengambil keputusan untuk mencuba produk ini sendiri. Ketika entri ini, saya sudah mencuba sendiri produk ini lebih kurang 3 minggu. Inilah review dari saya :

Curcuma Mangga Cure 1Cantik kotaknya. Sedikit info berkenaan produk ini :
– CMCure diperbuat daripada bahan utama iaitu KUNYIT PUTIH. Kunyit putih ini mempunyai ciri tertentu, antara lain bintik umbinya seperti umbi jahe dan berwarna kuning muda (krem). Dalam keadaan segar baunya seperti buah mangga kuini dan bila telah diekstrak atau dijadikan bubuk, warnanya tetap kuning muda (krem).Dengan kandungan aktif yang dimilikinya, Kunyit Putih dapat membantu untuk menyembuhkan Kanser dan Tumor, Gastrik, Buasir, Radang Kerongkong, Radang hati, Bronkhitis, Tonsil, Kesakitan Haid,Keputihan, Jerawat, Bisul, Diabetes, dan Asma, Darah Tinggi, Strok, Sakit Jantung, Asid Perut, serta menurunkan Kolesterol.

Curcuma Mangga Cure 2

3 minggu mencuba produk ini, mula-mula masa menggunakannya ada juga rasa gatal-gatal hidung. Selepas lebih kurang seminggu menggunakan, gatal-gatal hidung dan selsema semakin berkurangan. Alhamdulillah, secara peribadi saya berpuas hati.

556459_687818637898159_1236677419_n

 

Saya lebih yakin menggunakannya apabila ianya ada sijil yang disahkan.
Curcuma Mangga Cure 3

Inilah lebih kurang kapsulnya. Bila makan, adalah rasa kunyit-kunyit sikit. Hehehe.

cara pengambilan CMC :
ambil 2 biji sehari.
1 biji slps sarapan pg
1 biji slps makan malam
ambil bersama air suam.
dicadangkan pengambilan air masak – 3 liter seharai
utk mengoptimukan kesan CMC 🙂
Overall, saya berpuas hati dengan produk ini . Bolehla saya teruskan penggunaan selepas ini. Produk bagus, sudah pasti saya lebih berani untuk rekomenkan kepada rakan-rakan dan pembaca.with price
Berminat untuk mendapatkan Curcuma Mangga Cure ini bolehla hubungi :

instagram acc: @cmcuredealer
E-mail : zainab.abidah@gmail.com
Whats app :  0122292739

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

21 thoughts on “Curcuma Mangga Cure – Ubat Resdung Terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.