Pelbagai Produk Kecantikan di Tiffani Beauty

Papa, kat mana ya boleh beli produk kecantikan melalui online? Lebih mudah sikit survey-survey produk kecantikan melalui online. Surfing around, saya direkomenkan oleh seorang rakan salah satu tempat mendapatkan secara online produk kecantikan iaitu :

Tiffani Beauty

 

TiffaniBeauty.Com – Malaysia based online reseller produk kecantikan kulit yang terpilih/ditapis kualitinya bagi memastikan kepuasan pelanggan diutamakan. Testimoni dari rakan yang rekomenkan website ini kepada kami, produk di sini pelbagai, berkesan, perkhidmatan pelanggan diutamakan dan after sales memuaskan. Selain itu, barangan produk yang dibeli tidak dikenakan charge pengangkutan dengan produk dihantar melalui pos laju Malaysia untuk pembelian berjumlah RM200 ke atas.

Antara produk menarik yang menjadi perhatian ramai antaranya :

P-erfecting Purifying Control Aqua_Main-700x700

 

1) P-erfecting Purifying Control Aqua – Membantu membersihkan liang-liang muka, membuang dan membunuh bakteria. Sangat bagus untuk kulit berjerawat dan antara Top Sellers produk di TiffanyBeauty. Harganya adalah RM150. Bukan sekadar wanita, ianya juga sesuai untuk kaum lelaki.

 

 

SR-Set_Main-700x700

 

 

2) SR Set – Set pakej yang sesuai untuk kulit. Sesuai untuk dijadikan hadiah sempena special occasion seperti Majlis Perkahwinan, Birthday, etc. Isteri tengok, mesti dia berkenan ni dengan packaging yang comel dan bentuknya yang agak menarik.

Pelbagai produk kecantikan lain boleh layari laman webnya di TiffaniBeauty.Com 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

7 thoughts on “Pelbagai Produk Kecantikan di Tiffani Beauty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.