Papamifz, Cermin Mata dan Focus Point

Focus Point AEON Big Bukit Rimau Shah Alam 5

Weekend lepas, sempat singgahi Focus Point AEON Big Bukit Rimau, Shah Alam, kedai Cermin Mata Focus Point, salah satu franchise yang dimiliki oleh Blogger/Usahawan berjaya yang lebih dikenali dengan gelaran PapaMifz di alam maya. Datang kali ini untuk claim hadiah Kemenangan Kanta Cermin Mata yang bernilai Rm450 . Rezeki buat Isteri, hadiah kemenangan ini saya berikan kepadanya. Myself, masih tidak perlukan cermin mata buat masa terdekat.

Focus Point AEON Big Bukit Rimau Shah Alam 6
Selain cermin mata, contact lense turut dijual di Focus Point ini. Harganya pun agak berpatutan. Kalau beli banyak, rasanya boleh minta harga diskaun dengan Papamifz. Hehehe, memandai je eyriqazz ni.

Focus Point AEON Big Bukit Rimau Shah Alam 7

Design cermin mata pun nampak agak menarik. Teringat zaman belajar dulu pakai cermin mata versi petak untuk belajar. Ramai juga bloggers kacak bercermin mata kan i.e. Ariffshah, Ben Ashaari, dan Mr. Titan .

Focus Point AEON Big Bukit Rimau Shah Alam 8

Tengok je la dulu.

Focus Point AEON Big Bukit Rimau Shah Alam 11

Ni yang buat rasa nak guna cermin mata kembali ni?

Focus Point AEON Big Bukit Rimau Shah Alam 15

Papamifz, walaupun Boss besar di sini, memang humble orangnya. Lemah lembut dan begitu sabar melayani kerenah pelanggan. Usahawan melayu yang berjaya, harap-harap suatu hari dapatla tuntut ilmu dengannya.

Focus Point AEON Big Bukit Rimau Shah Alam 19

One to one session Papamifz dengan Isteri, check kembali power cermin mata. Kalau tak silap, power cermin mata isteri 400+ kot?. Memang nampak ciri profesional Papamifz melayan customer, walaupun ini kali pertama kami berjumpa, memang mudah menjawab persoalan dan melayan kerenah isteri untuk memilih bingkai cermin mata pula selepas itu.

Focus Point AEON Big Bukit Rimau Shah Alam 22

Rayban, salah satu yang menjadi idaman ramai . Maaf, saya ni bak2 cermin mata memang kurang sikit ilmunya. Nanti Papamifz sila kongsi-kongsikan lagi tips pemilihan cermin mata ya.

Focus Point AEON Big Bukit Rimau Shah Alam 23

Inilah lebih kurang gambar lense cermin mata untuk isteri. Dalam seminggu siap. Yang bestnya, bila dah siap, tak perlu nak pergi ke Bukit Rimau, ianya boleh dihantar ke Focus Point yang berdekatan. Baru tau part ini.

Focus Point AEON Big Bukit Rimau Shah Alam 24

Bersama Bro Papamifz. Thanks bro melayan kami dan hadiah yang diberikan.

Buat rakan-rakan kalau nak beli cermin mata,contact lense, or anything related to cermin mata, memang saya rekomenkan singgah di Kedai Cermin Mata Focus Point milik Papamifz ini. Layanan terbaik, harga berpatutan :

Focus Point, Lot F1.29
AEON Big Bukit Rimau
Lot No. 2, Jalan Sungai Burung 32/68
Seksyen 32
40460 Shah Alam.

Kalau singgah sini, mentionkan my blog Eyriqazz.Com, In Shaa Allah, Papamifz boleh berikan harga yang berpatutan… Tak gitu bro?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Papamifz, Cermin Mata dan Focus Point

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.