Komitmen Diyakini, Ibubapa Gembira

Dumex

Penting ke susu membesar yang diminum oleh anak-anak? . Susu apa yang ingin dipilih? Bagi saya, tepuk dada, tanya selera. Yang penting susu tersebut mengandungi nutrisi yang diperlukan oleh anak-anak, selamat diminum dan tidak memudaratkan dari segi jangka masa pendek dan juga masa panjang. Anak-anak eyriqazz misalnya, pernah mencuba beberapa susu tepung membesar. Alhamdulillah, so far semua susu tepung pelbagai jenama yang digunakan selamat dan nampak perkembangan positif pada Alisya dan Azim .

NBFDXH32135-Letter-from-heart-HM-Mei (1)

Tertarik dengan komitmen yang diberikan oleh dumex –> http://realanswers.dumex.com.my/ . 5 Komitmen Kualiti dari Dumex dan juga pandangan peribadi dari Eyriqazz di bawahnya :

1) Proses Perkilangan yang terkini – Setiap pek susu akan di xray
– Satu langkah yang bagus bagi memastikan kualiti susu terjaga

2) Sanitasi dan Kebersihan Ekstrem – kilang sentiasa disanitasi dan diekstrilkan
– Bagus. Dulu pernah kerja kilang Susu di United Kingdom. Part time. Bak kebersihan memang amat dititikberatkan

3) Pemeriksaan Yang Rapi dan Teliti
– Pemeriksaan itu suatu kemestian.

4) Pentaulihan
– Lebih yakin apabila ada sijil pentaulihan.

5) Pengesanan – Kod unik membolehkan mengesan susu
– Yes. Dari kod ini boleh disemak tentang susu tersebut

3 Komitmen Tambahan 

1) Kawalan Tambahan di Peringkat Pembekal
– Indeed. Source asal i.e. dari mana susu tersebut dan pengeluar yang menghasilkan susu tersebut amatla penting

2) Inovasi bagi meningkatkan Standard Industri secara Berterusan
– Research and development, of course ianya penting untuk jangka pendek dan juga masa panjang

3) Komitmen tambahan kepada Ibubapa – Careline 24/7
– Jawapan terus dan customer service , jadi tiadalah ibubapa tertanya2 dan tiada sumber untuk merujuk jika ada kemusykilan.

Sebagai bapa dan pengguna produk susu, kualiti dan jaminan dan pengeluar amatla penting. Faktor harga bukan faktor utama bagi kami dalam memilih susu. Kualiti yang bagus, jaminan yang berterusan, customer service yang sentiasa memberikan perkhidmatan terbaik meyakinkan kami dalam memilih produk susu untuk anak-anak. Dumex berjaya pada pandangan saya dengan 5+3 komitmen yang diberikan. Lebih rasa konfiden dan tidak was-was tentang kualiti produk.

Video di atas, video yang telah dihasilkan dan ada sarikata dalam bahasa melayu. Salah satu inisiatif dari pihak Dumex bagi memastikan pengguna sentiasa mendapat informasi berkenaan kualiti susu yang dihasilkan dan jaminan . Pengguna yakin, pengguna gembira hati. Jaminan diyakini, anak-anak sihat sentiasa, ibu bapa gembira.

Dumex Real Answers

Dalam web tersebut, ada juga segmen Real Questions, Real Answers. Agak menarik, boleh usulkan persoalan dan akan dijawab oleh pihak Dumex . 2 way communication . Antara soalan yang agak menarik dikongsikan di sana :

Soalan-dumex

Masalah membuang air besar, sembelit, etc memang tak dapat dielakkan oleh Ibubapa. Kadang-kadang ditanyakan pada orang yang lebih berpengalaman. Ada masa dibawakan jumpa doktor. Risau. Dengan soal jawab ini, lebih mudah untuk ibubapa bertanyakan soalan dan melihat soalan-soalan biasa yang ditanyakan berkenaan bayi/anak-anak.

Komitmen Diyakini 5 Komitmen Kualiti
3 Komitmen Tambahan bertambah yakini
Kualiti penting bagi ibubapa seperti kami
Jaminan berterusan kami gembira hati

Info lanjut bolehla –> KLIK SINI

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

36 thoughts on “Komitmen Diyakini, Ibubapa Gembira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.