Kerja Sambilan di Rumah

Boleh ke buat kerja sambilan di rumah ? Apakah caranya? Kat mana nak dapatkan informasi? . Berkongsi pengalaman, selain dari Income berblog, banyak lagi cari untuk kerja/mencari pendapatan sambilan di rumah. Antaranya dengan join program affiliate yang boleh dipercayai. I.e. sempena musim qurban ini, bolehla cuba promosikan program eQurban , satu program mempromosikan Qurban dan Aqiqah di Kemboja.

Saya sendiri mencuba dan menghasilkan beberapa entri untuk program affiliate ini. Alhamdulillah, hasilnya menggembirakan :

Jobdirumah affiliate
Saya berjaya membuat 13 jualan dari program affiliate ini. Hasilnya, dapatla komisen RM240 buat saya. 2-3 entri yang dihasilkan, hasilnya memuaskan. Usaha lebih, In Shaa Allah boleh dapat lebih.

Salah satu lagi cara untuk Jana Pendapatan di Rumah adalah melalui Program JobDirumah , eyriqazz sendiri sudah 2 kali menjana pendapatan dengan mempromosikan program jobdirumah. Pokoknya, di mana ada usaha, di situ ditunjukkan jalannya. Kalau asyik complaint susah, tak boleh, negatif, hasilnya pun negatif.

P.s : Kongsi-kongsikan cara menjana pendapatan sambilan di rumah….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Kerja Sambilan di Rumah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.