Futsal With Bloggers

Futsal with Bloggers

Sudah lebih kurang 3 tahun saya tidak menjejakkan kaki di Gelanggang Futsal. Berat dari 75kg, kini sudah 90kg. Ehem ,ehem, ini semua saya salahkan isteri . Hahahaha….Pucuk di cita ulam mendatang, jemputan rakan blogger Melastik Bintang bermain futsal bersama rakan bloggers tidak saya lepaskan. Terus saya order boot futsal online beberapa minggu yang lepas .

photo (6)

Lama sangat tidak bermain futsal, sampaikan size kasut sendiri pun boleh lupa. Sepatutnya size 9 UK, tapi saya ingat kaki saya makin mengecil kot, pi order size 8. Aduhaii, ketat kaki pakai. Apapun, janji tetap janji, walaupun terpaksa berkaki ayam, saya akan tetap turun malam ini. Rakan-rakan kalau ada kelapangan, jom join sama , boleh kita kembangkan network dan saya tolak-tolak2kan kalau ada “Advertorial Job” in future.

Ironi, tempat yang MB ajak ini adalah tempat pertama saya jejakkan kaki di gelanggang futsal di Malaysia.

P.s : Gua turun jadi keeper je, nak kejar Melastik Bintang pun dah tak larat…Keh3….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Futsal With Bloggers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.