Falafel

Tengok-tengok gambar lama, tetiba rindu nak makan Falafel. Time zaman belajar ini, sempat mencuba Falafel, di Barcelona, Spain. Falafel ini makanan arab, boleh buat ala sandwich dan meatball. Kat KL pernah cuba mencuba falafel, tapi tak jumpa lagi yang betul-betul sedap. Kalau korang tau mana ble kena falafel sedap, kasitau la ya?

Okies, tengah bersiap nak gerak for ‘restoran review Marhaba Restoran”. Alhamdulillah, makan free, duit pun dapat… Untung juga jadi blogger ni kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

21 thoughts on “Falafel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.