Ephyra bukan hanya untuk Kecantikan

photo (6)

Semalam, turun main futsal bersama bloggers. Cuak juga coz sudah 3 tahun lebih tidak menjejakkan kaki ke gelanggang futsal dan gym. Mesti pancit giler main ni fikiran saya. Takpun kaki cram dah lama tak bersenam. Tawakal je la. Bedal je .

1 jam bermain, saya boleh bertahan. Penat tu tetap penat, tapi saya sendiri tak sangka saya mampu bertahan satu jam di gelanggang futsal. Fikir-fikir balik, mungkin sebab ini kot :

Review dan Testimoni Ephyra 3

Ephyra – Salah satu kelebihannya adalah “Energy Booster”. Umm, memang booster . Indeed, ephyra ini memang boleh digunakan untuk lelaki dan bukan sekadar untuk kecantikan. So far, selepas menggunakan lebih dari 10 hari, saya berpuas hati. Badan rasa lebih ringan dan lebih bertenaga.

Bagi yang ingin mencuba/mendapatkan pada harga istimewa, bolehla hubungi saya dengan fill up form di bawah :

[contact_form]

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Ephyra bukan hanya untuk Kecantikan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.