Cash Out Pertama ChurpChurp 2013

Income Churpchurp 2013

Sudah nak masuk penghujung 2013, baru merasa Cash Out Pertama dari ChurpChurp tahun ini. Elok pula timing dia sehari sebelum Pembentangan bajet 2014 Malaysia. Jana Income melalui Online ini sebenarnya takdelah susah mana. Rajin usaha dan kreatif, dapatla lebih. Kalau malas dan asyik bising sana sini, faham-fahamla sendiri. Peluang yang terhidang di depan mata janganla dilepaskan begitu saja. Macam Eyriqazz sendiri, untuk program Churpchurp ini agak kemalasan sikit, so hasilnya pun malasla juga. Apapun, siapa nak kasi mudah-mudah Rm100+ ni kan?

Alang-alang besok nak bajet, saya kongsi-kongsikan antara Peluang Untuk Jana Income Online :

1) Iklan di blog , boleh register di Nuffnang –> http://www.nuffnang.com.my/

2) Kongsikan Iklan di Social Media, boleh mencuba ChurpChurp –> http://bit.ly/buatduitsocialmedia

3) Buat Duit dari Program JobDirumah –> http://bit.ly/kerjayaparttime

4) Program Affiliate, Pengiklanan direct di blog, dan pelbagai lagi

Di ofis tadi ada seorang akak, saya kasi business card blog untuk membantu anaknya untuk cuba menjana pendapatan dari blog/online. Kakak tu cakap, Eyriqazz, anak akak cakap dia tak pandai nak buat blog etc ni. Ummm, kalau tak pandai boleh belajar, tapi kalau taknak belajar, saya pun tak dapat nak tolong lebih. Nak dapat lebih, kena ada usaha yang lebih. Jangan pula lepas bajet, asyik kita nak salahkan pihak kerajaan 100% walhal diri sendiri tidak berusaha memajukan diri sendiri.

P.s : Susah ke nak buat Buat Duit dari Rumah?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

24 thoughts on “Cash Out Pertama ChurpChurp 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.