Bukan Rezeki Saya – Seri Mutiara Setia Alam

IMG_1995

Hari ini tarikh ballot untuk Projek Seri Mutiara Setia Alam . Dengar cerita untuk projek ini, lebih dari 11,000 orang yang registerkan untuk membeli 330 unit yang dibuka untuk public. Berdebar-debar dan ternanti-nanti sms dari SP Setia. Adakah rezeki bakal memihak saya?. Adakah saya mampu selangkah ke hadapan dalam Jurang Ekonomi Bumiputra kini?

Ballot Seri Mutiara

Terbaca di Forum Lowyat petang tadi. Umm, sms belum diterima jadi bermakna saya tidak berjaya untuk mendapatkan unit ini. Takpelah, bukan rezeki saya. In Shaa Allah, tidak akan terus putus asa dalam mencari dan mencuba lagi di masa hadapan.

” Tak dapat tu no dua yang paling penting sudah berusaha lain kali usaha lagi pun belum tentu dapat … paling penting NEVER GIVE UP … sebab sukses tak ada jalan singkat … ” – Saudara Denaihati

Thanks bro atas nasihat. No pain, no gain. Usaha tangga kejayaan. Semoga tercapai financial freedom sebelum usia 40 tahun.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Bukan Rezeki Saya – Seri Mutiara Setia Alam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.