Tips Mengenali MLM Tulen dan Palsu

Antara tips mengenali MLM palsu :
# Penjualan Produk pada harga yang tidak masuk akal
# Anda semakin kaya sekiranya mendaftarkan ahli baru
# Perniagaan mula goyang apabila pendaftaran ahli baru

Sumber : Rahsia Senang Mendapat Pinjaman

Teringat pula kisah salah seorang Agen Hai-O yang beriya mempromosikan kepada kami untuk turut menjadi agen. Siap janjikan boleh tolong bantu untuk buat pinjaman peribadi bernilai RM20,000+ untuk cara pantas naik pangkat dalam program MLM tersebut. Produk tersebut saya beli pada harga almost RM2,000, now dah ada yang terdesak menjual pada harga RM500 . Tulen atau palsu, anda sendirila yang menilainya. Kan ramai pula agen-agen MLM yang hentam saya nanti.

Berhati-hati dalam melibatkan diri dalam MLM. Saya akui, ada juga MLM yang tulen namun tidak banyak. Yerlah, bukan senang nak senang. Nak Buat Duit dari Rumah pun bukan sekadar goyang kaki dan mudah termakan janji-janji manis “Upline” . Ada rakan-rakan yang menanggung hutang berpuluh-puluh ribu kerana tersilap langkah dalam MLM ini. Ramai juga yang putus sahabat dan saudara mara.

P.s : Pernah join MLM?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Tips Mengenali MLM Tulen dan Palsu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.