Segmen – Saya Mahu Ditegur

1) Buat Satu Entri Bertajuk ” Segmen – Saya Mahu Ditegur” dan nyatakan di entri tersebut kenapa anda mahu ditegur.
2) Linkkan entri tersebut ke entri ini
3)Semua peserta wajib menegur blog-blog lain yang menyertai Segmen ini di komen entri mereka. Teguran bolehla ditinggalkan di komen entri tersebut. Minimum 2-3 teguran membina,tak suka, etc.  COntoh-contoh teguran :
# Template blog kurang menarik
#  Blog ada komen moderation, saya tak suka
# Contoh-contoh lain KLIK SINI 
#  Etc, etc… Jangan la tiru idea orang lain ya..Kalau kita expect feedback honest dari orang lain, kitapun kenalah honest kasi pandangan kan?

Etc, etc…Sama-sama menegur sesama bloggers yang menyertai untuk memperbaiki mutu blog sendiri.Jadi kalau ada 10 bloggers join, at least 10 komen membina akan diterima. Sambil-sambil berblogwalking, berkenalan, tingkatkan trafik blog, sama-sama memberikan komen membina, “Win-Win” kan? . Peserta yang tidak memenuhi syarat, akan disingkirkan. “Memberi dan Menerima” .

Last but not least, tinggalkan permalink entri di SINI . Eyriqazz sendiri akan turut memberikan teguran berkenaan blog anda dengan syarat andapun turut menegur blog Eyriqazz.com di komen entri ini… Segmen ini akan ditutup pada 30 September 2013.

Done…. “Sama-Sama Menegur untuk Perbaiki Kelemahan Blog Sendiri”

Senarai Peserta Segmen – Saya Mahu Ditegur 

P.s : Jom Tunaikan Ibadah Qurban dan Aqiqah di Kemboja

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

143 thoughts on “Segmen – Saya Mahu Ditegur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.