Review Ephyra – Testimoni Selepas 30 Hari

Review dan Testimoni Ephyra 9

Masuk hari ini, sudah lebih kurang 30 hari/sebulan saya menggunakan Ephyra. Boleh refer entri saya sebelum ini – Apa itu Ephyra . Review dan pengalaman saya, saya agak berpuas hati dengan produk ini. Mula-mula saya sendiri sangkakan yang produk ini hanyalah untuk wanita/Isteri dan untuk kecantikan semata-mata. Rupa-rupanya ianya silap. Ianya sesuai juga untuk lelaki, bukan sekadar untuk kecantikan, tapi untuk kesihatan. Berkongsi pengalaman peribadi selepas mencuba produk ini lebih kurang 1 bulan/30 hari.

Gambar di atas perbandingan untuk seminggu seperti di entry sebelum ini. Adakah ada perubahan selepas 1 bulan?

Review dan Testimoni Ephyra 12

Ini gambar ketika entri ini ditulis (Ahad, 29 Sept 2013). Baru bangun tidur. Alhamdulillah, masalah jerawat lama dan bintik-bintik hitam semakin berkurangan. Muka pun rasa lebih tegang. Rasa macam 2-3 tahun lebih muda. Hehehe, emosi pun memainkan peranan juga dalam kesihatan kan?

Review dan Testimoni Ephyra 13

Tangan. Cerahla sedikit walaupun hari-hari naik motosikal pergi dan balik ke tempat kerja. Tak perlula nak pakai losyen bagai. Hehehe..

Review dan Testimoni Ephyra 14

Tapak kaki. Cracking pun dah semakin berkurangan. Jalan pun rasa kurang lenguh.

Selain itu, apa yang saya perasan selama sebulan menggunakan Ephyra ini :

1) Lebih bertenaga – Pagi-pagi kadang2 terlupa breakfast. Dengan ephyra ni, minum dan masih boleh bertahan until lunch. Aksi di “Malam” hari pun lebih bertenaga. Hehehe….
2) Lebih Mudah Buat Air Besar – Lawas dan memang selesa
3) Muka semakin kurang berminyak
4) Rasa makin sihat. Lepasni dah boleh dah start balik kembali ke “gym” dan cuba untuk kurangkan berat badan

Review dan Testimoni Ephyra 3

Salah satu ciri menarik tentang Ephyra ini adalah packagingnya yang cantik. Comel je , rasa macam nak minum setiap kali je.

Review dan Testimoni Ephyra 6

Nak bawa pergi travel pun senang. Campak je mana-mana, boleh on the go. Biasalah lelaki. Bag kami tak sebanyak bag perempuan. Kadang-kadang, itula beg kerja kami, beg gym kami, dan beg bawa ke mana-mana. Hehehehe…..

Review dan Testimoni Ephyra 1

Overall memang puas hati penggunaan Ephyra ni. For me, “Kalau OK katakan OK, kalau tidak katakan tidak”. Tak baik menipu readers kan?

1280865_370887639708747_198667123_n

Kalau sebelum ini, Memey Suhaiza antara pengguna Ephyra, now husbandnya Norman Hakim juga antara yang turut menjadi pengguna Ephyra ini. Satu sebab ramai yang menggunakannya termasuk Norman Hakim adalah status “Halal” dari JAKIM. Jadi, takdela orang ragu-ragu untuk menggunakannya termasukla saya.

ephyra-blog

Ini antara testimoni dari pengguna Ephyra. Sesuai untuk ibu yang breast feeding, antara feedbacknya susu badan bertambah banyak dan kulit ibu dan anak/baby menjadi lebih cerah dan gebu. Itu semua kuasa Tuhan, tapi tak salah kalau berusaha ke arah yang lebih positif kan?

e-flyers-240913

Owh ya, sebelum terlupa, EPHYRA turut akan membuka booth di Halfest Expo Exhibition (Ekspo Makanan Halal Terbesar di Malaysia pada 2 – 6 Oktober 2013. Booth bernombor 0078 yang akan diadakan di Mines Convention Centre Seri Kembangan Selangor. Promosi Hebat dan Cabutan bertuah dengan hadiah menarik antaranya IPAD turut ditawarkan buat pengunjung bertuah.

Harga promosi masih diteruskan pembaca blog ini . 2 kotak pada harga rm380 (harga pasaran RM197 sekotak) – email pada mereka  dgn tajuk “Eyriqazz.com”  utk dapatkan harga promosi 2 kotak beserta FREE gift dan juga penghantaran secara percuma.

Untuk pembelian dan maklumat lanjut, boleh layari :

1)website official – www.oceanlife2u.com

2)facebook- www.facebook.com/oceanlife2u

3)instagram- ephyra2u

Berita baik buat pembaca blog Eyriqazz bagi yang ingin mencuba produk ini, ada harga istimewa ditawarkan. Premium Pack (30 sachets) dan Trial pack (10 sachets) diberikan pada harga Istimewa .

Bagi yang ingin mencuba/mendapatkan pada harga istimewa, bolehla hubungi saya dengan fill up form di bawah :

[contact_form]

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

29 thoughts on “Review Ephyra – Testimoni Selepas 30 Hari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.