Raya bersama Nuffnang dan PapaJohnMalaysia

Weekend lepas, sempat hadiri jemputan Raya bersama Nuffnang dan PapaJohnMalaysia. Boleh angkut anak bini sekali, mudahla sikit saya nak join.

Ehh, yang depan Azim tu bukan Atok Azim tapi Blogger Sohoque yang sedang membina empayar blog nya. Kredit gambar kepada Fanpage Nuffnang .

Sup tomato dan Sup Cendawan. Boleh tahan juga.

Ramai juga blogger yang hadir.  Mostly pernah jumpa di event.

Azim, kasi je apa, memang dimakannya. Anak-anak tengah membesar, camni la… Haa, being a blogger, anda nampak apa yang saya nampak?Sibuk HazmanFadzil dan AKubiomed mengambil gambar makanan di belakang.

Aiseh, baru je nak snap. Alisya kata dia suka Pizza ni, so, Papa Alisya dah kenyang baru Papa ambil ya?

Jemput makan. Jangan malu-malu. Namapun raya kan?

Isteri cakap chicken wingnya sedap. Tryla juga. Bolehla tahan.

Papani, asyik snap gambar je? Bila boleh makan ni? Nanti Papa beli “Banananna Minion tau kat Uptown danau Kota balik nanti ya?

Kusyuk diorang tengok staff buat pizza. Ada games juga, tak sempat nak snap sibuk kejar Azim ke sana ke mari mengalahkan Wakil Rakyat. Hehehe..


Mana satu signature Eyriqazz? . Once again, thanks Nuffnang for invite. Sorry, tak sempat nak stay sampai abis/bergambar ramai-ramai. Anak-anak dah merengek nak balik nak pergi beli mainan….Hehehe…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Raya bersama Nuffnang dan PapaJohnMalaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.