Awak Ni Blogger ke?

Awak ini blogger ke? Kaget bila ditegur salah seorang staff Holiday Villa Hotel & Resort Subang Jaya ketika dinner di salah sebuah restoran di sana.  Haah, saya blogger, dijemput oleh hotel ini untuk review dan berikan feedback berkenaan hotel ini.

Staff : Ic, ramai juga blogger yang datang sekarang ini. Banyak juga “Komen” yang mereka berikan. Maksud saya, constructive feedback. Selepas itu, memang layanan yang sangat memuaskan diberikan oleh staff di sana.

Alhamdulillah, bloggers semakin mendapat tempat kini. FAM trip, hotel review, food review, Advertorial, semakin ramai yang menggunakan perkhidmatan bloggers. Kesannya lebih cepat, pantas, dan berkesan, pengaruh online.

Jadi blogger ,kena pandai merebut peluang. Siapa rajin dan lebih aktif, In Shaa Allah dimurahkan rezeki. Umm, ini yang buat saya ingin mencuba peluang untuk Menang Samsung S4 ni, manatau kot-kot ianya bakal menjadi milik saya?

P.s : Jom join WordPress Master Class dan Insentif bulanan, rebut peluang untuk menjadi blogger yang lebih berjaya.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

37 thoughts on “Awak Ni Blogger ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.