Anak dan Hotel

Anak dan Hotel Mama, seronokla duduk di hotel . Alisya rasa terliur nak pi hotel lagi. Bila Mama nak bawa alisya pi hotel lagi?.
Mama : Nanti kita pergi hotel lagi ya sayang. Alisya janganla kacau Papa buat kerja, nanti Papa bawakan pergi hotel lagi.

Speechless, bila si anak berusia 4 tahun petah bercakap. Terliur, satu perkataan bagi eyriqazz mengetahui maknanya di bangku sekolah. Cepat betul anak-anak membesar. Nanti Papa bawa jalan-jalan pi hotel lagi. Teringin pula rasanya bawa anak-anak terbang ke SIngapura bila membaca entri rakan-rakan yang seronok bercuti di Singapura. In Shaa Allah, kalau ada rezeki, tidak ke mana kan?

Kena rajinkan usaha untuk membesarkan anak-anak. Mahukan yang terbaik buat mereka. Percutian sesuatu yang menggembirakan lebih-lebih lagi bersama keluarga tersayang. Jauh dekat bukannya ukuran, yang penting masa diluang bersama dengan aktiviti menyeronokkan.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Anak dan Hotel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.