Kos Servis Kereta Myvi

Nak pulang ke kampung beraya, jangan lupa servis kereta. Keselamatan dan kualiti kereta perlu dijaga dari masa ke semasa kan? . Yey, tak sabar nak pulang ke kampung minggu ini. Sudah selamat buat major servis kereta myvi di pusat servis myvi. Orang kata buat kat servis mahal sikit. For me , better mahal dari kena tipu especially belum begitu mahir dengan selok belok bengkel kereta di Kuala Lumpur ini. Haritu pun dah kena tipu masa beli tayar di bengkel yang tak jauh dari rumah. Berapa kosnya?

RM400+ yang merangkumi minyak engine, minyak break, air filter dan pelbagai lagi. Alhamdulillah, dah guna kereta Myvi ni sejak tahun 2008 masih lagi elok dan boleh lagi “power” untuk perjalanan jauh. Boleh dikatakan dah satu semenanjung Malaysia kereta ini pernah pergi.

 

Info –> 50 Tips Penjagaan Kereta Kekal “TipTop”!

P.s : Korang bila balik kampung?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

23 thoughts on “Kos Servis Kereta Myvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.