Kisah Din Bulu

Masa sekolah menengah dulu, ada seorang dormmate dengan panggilan Din Bulu. Nickname tu coz dia banyak bulu. Hehehehe…Walaupun banyak bulu, dia ni bolehla dikatakan kacak/hensem orangnya dan wajah putih melepak. Suatu hari, saya sempat bertanya. Bro, apa rahsia bro muka putih dan berseri-seri?

Terkejut dengan jawapannya. Katanya dia menggunakan Pencuci Muka Fair & Lovely. Serius, pandai Mamak ni buat lawak nak kenakan saya.

Satu malam, semasa pergi tandas, terserempak dia tengah cuci muka. Huhuhu,dia tak berlawak rupanya. Memang dia menggunakan Pencuci Muka Fair & Lovely. Hehehe, bukan perempuan je, ramai juga kaum lelaki ni yang menjaga kulit etc. Katanya Kakak dia yang Cantik yang rekomenkan dia pakai pencuci muka ini. Serius, sampai skang kalau saya tengok iklan Fair & Lovely, saya teringat bekas dormmate saya ni.

Sebut pasal produk penjagaan badan ini, satu pujian patut diberikan buat RexonaMove dengan inisiatifnya cuba membantu insan yang kurang bernasib baik. Lepas ni, boleh la try guna Deodorant Rexona pula kot?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

26 thoughts on “Kisah Din Bulu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.