Aksi Cool Menonton TV

Suka benar Azim dengan motosikal mainan yang dihadiahkan oleh Ayah Tehnya. Ke sana ke mari dengan motosikal mainannya.

Pink pun pink la. Kusyuk dia menonton tv sambil menunggang motosikal. Time ni tengah lagi cerita AJiboy. Kusyuk betoi melayan.

Papa, Papa, Kenapa Uncle tu macam Papa je? Amboi2, nasib baik tak boleh bercakap lagi. Kalau tidak, mungkin itu yang diperkatakannya. Hehehe, keletah anak lelaki dan perempuan sememangnya berbeza. Bersyukur ke hadrat Illahi dikurniakan sepasang anak lelaki/perempuan. Alhamdulillah.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

11 thoughts on “Aksi Cool Menonton TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.