Azim Makin Jambu

Hehehe, nampak macam Jambu la pula anak Papa ni lepas gunting rambut. Makin membesar makin comel dan keletahnya memang sukar diduga. Sekarang ni, hari-hari minta bawakan naik motosikal, kalau tidak, menangis je memanjang. Huhuhu, yang ni follow perangai Papanya. Dulu kecil-kecil, satu kampung Arwah ayah...

Tomyam Putih Sedap

Pernah cuba tomyam putih? Semalam sempat mencubanya, di salah satu tempat kegemaran yang selalu disinggahi oleh Adik Ipar di Setapak . Memang sedap. Terasa kelainannya jika dibandingkan dengan tomyam biasa. Next time bolehla singgahi lagi. P.s : Pernah try tomyam putih? Apa pandangan anda?

Urut kaki paling teruk

No wonder tak ramai orang, plan asal nak mengurut dengan orang buta di uptown danau kota, tapi semua penuh pula. Naik yang kat atasnya, nampak banyak kosong. Sorang mamat muda urut kaki. Serius giler sakit dan tak best. First time rasa camni. X sampai sebelah...

Feedback Review Blog/Website

Ini feedback terbaru yang diterima selepas review Saji.My : Alhamdulillah, review diambil pada sudut yang positif. Ini review kedua blog/website milik saudara Saiful, sebelum ini reviewkan Bidadari.My . Berminat untuk direview oleh Eyriqazz? Bolehla KLIK SINI untuk info lanjut.