Tukar Duit Raya

As Salam,

Korang dah Tukar Duit Raya? Banyak ke? Tentu banyak kan? Tentu ramai yang beratur di bank nanti untuk tukar duit raya. Kalau VIP Customer mudahla, tak perlu nak ‘queue panjang’. Boleh buat booking je kan? Hehehehe… Ini order yang tengah menanti :

Amcam, cantik tak tulisan Eyriqazz? Hahaha,tumpang glamour Isteri.


Meh,Meh siapa nak duit raya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

20 thoughts on “Tukar Duit Raya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.