The Nomad Offices Mont Kiara – Lokasi Strategik, Servis Terbaik

Berpeluang dan dijemput melihat sendiri keunikan The Nomad Offices Mont Kiara  , ruang pejabat yang boleh disewa bagi yang berminat especially bagi syarikat yang tidak memerlukan ruang yang sangat besar i.e. peguam profesional, online business, outstation business yang kerap datang ke Kuala Lumpur untuk urusan pejabat, dan pelbagai lagi.

Inilah first impression saya sekitar melihat sendiri ruang pejabat ini dan gambar yang sempat diambil :

Ruang pejabat . Pelbagai kemudahan disediakan i.e alamat pejabat, peralatan, access 24 jam. Di samping itu, staffnya agak peramah dan mudah melayan kerenah kami yang berkunjung yang bertanyakan banyak soalan. Almaklumla, maybe one day, mahu beralih dari kerja ofis kepada memiliki syarikat sendiri ? “Eyriqazz …..” in the making. Who know. Harga sewa sebulan serendah RM699 bergantung kepada ruangan pejabat yang dipilih dan juga Add on yang lain.

Si Abang Kacak dan ketak ini nampak berminat dengan penerangan yang diberikan. Nak Angkat satu ruang pejabat tak bro?

Ruang yang lebih besar i.e. yang boleh memuatkan 5 pekerja. Persekitarannya yang bersih, selesa, dan rasa nak bekerja.

Personalize loker turut diberikan. Mudah dan menyenangkan.

Discussion room. Bolehla buat “Sembang Hartanah” dan juga buat perjumpaan dengan view yang menarik. Ummm, sound tempting for me.

Special diskaun turut diberikan buat yang berminat . Info lanjut boleh layari laman web The Nomad Offices di http://thenomadoffices.com/

Special promotion sehingga 31 August 2013. Grab it sebelum terlewat. Virtual Ofis , satu keunikan yang turut ditawarkan.

Your Ofis is ready, tak perlu nak pening-pening kepala mencari lokasi yang strategik, harga yang mahal etc. Normal ofis di KL ini pun bukan mudah nak set up ofis kan? Kosnya yang tinggi dan lokasinya pula mungkin kurang strategik. Di Mont Kiara, lokasinya memang strategik dan mudah untuk ke lokasi-lokasi strategik sekitar Kuala Lumpur.

Hilangkan stress. Sambil bekerja boleh bermain PS3.

Common room. Sharing basis. Pekena kopi dan boleh bertukar-tukar network dengan ahli syarikat yang lain yang turut ada pejabat di sini. Network itu penting masa kini kan?

Awek Hot sebagai penyambut tetamu turut disediakan. Hihihi, just kidding. Tapi memang staff The Nomad Offices memang hot-hot, kacak-kacak, dan mesra pelanggan. Customer service is the key to attract people right?

Antara syarikat yang sudah memiliki ruang pejabat disini. Within 1 bulan pelancaran, lebih kurang 12% ruang pejabat sudah dipenuhi. Better fast kalau berminat

Sempat mencuba sendiri. Amcam, tergoda tak? Look Cool, Nice environment.

Antara Ciri Menarik The Nomad Offices Mont Kiara  antaranya :

The Nomad Offices Mont Kiara

1) Lokasi yang Strategik – Sebut saja Mont Kiara, satu tempat elit .
2) Servis Terbaik – Servis yang ditawarkan agak menarik jika dibandingkan dengan syarikat lain yang menawarkan. Pelbagai servis disediakan i.e. Wifi 24MB, office equipment, dan pelbagai lagi.

3) Syarikat bereputasi tinggi – The Nomad Office telah memiliki 5 Nomad Offices di Kuala Lumpur dan juga di negara lain antaranya Singapura, Indonesia, Thailand, Vietnam dan Filipina.

4) Feedback yang positif dari klien – Klien yang pernah menggunakan dan sedang menyewa ruang pejabat di sini berpuas hati. Tiada khabar di media massa yang didengar tenant yang tidak berpuas hati dengan ruang pejabat yang disediakan.
5) Kualiti Servis, Value For Money – Kualiti servis yang diberikan setimpal dengan harga yang dibayar. Value for money, Customer Satisfaction

6) Website yang User Friendly/Easy Navigation ( http://thenomadoffices.com/ ) – Tryla surf. Mudah mencari informasi berkenaan pejabat ini, latest promosi, lokasi etc.

The Nomad Offices Ruang Pejabat Idaman
Lokasi Strategik Suasana Nyaman
Pelbagai Syarikat menjadikan Pilihan
Sudah Pasti Indah Khabar Indah Rupa seperti dijanjikan

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “The Nomad Offices Mont Kiara – Lokasi Strategik, Servis Terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.