Testimoni dari PengiklanSangat menarik dan berpuas hati – Testimoni Bidadari.My 

Alhamdulillah, dapat berikan “Win-Win” buat pengiklan. Testimoni di atas, adalah untuk Review Websitenya. Konsep yang eyriqazz terapkan dalam review blog/web adalah simple, berikan Kelebihan, Kekurangan dan Cadangan untuk penambahbaikan. Syukur, pengiklan berpuas hati dengan review diberikan. Review sebegini mostly eyriqazz ambil 1-2 jam untuk siapkan. Nak kena fahami tentang website tersebut dan cuba berikan review yang terbaik.

Betul kata Sifu saya, Blogging Bukan Semata-mata untuk SEO semata-mata,  gaya penulisan yang bernyawa adalah penting supaya penulisan tidak mudah terasa jemu dan terhenti di tengah jalan. Asyik berSEO tanpa memikirkan “jiwa” di sebaliknya, memang akan mudah rasa jemu dan finally blog bersawang kerana kepuasan berblog tidak dapat diraih.

Berblog pun perlu ada Gaya A+ supaya penulis dan pembaca akan terus santai dan setia bersama disamping menarik lebih ramai pembaca, potential Advertiser dan juga blog tidak lapuk ditelan zaman.

P.s : Berminat untuk Beriklan di Eyriqazz.Com? Bolehla singgah SINI untuk lebih lanjut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Testimoni dari Pengiklan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.