Papa Blogger Hot

Honestly, ini pertama kali semenjak 4 tahun aktif berblog, dapat bergambar bersama Papa Bloggers Hot dan anak-anak masing-masing. Sebelum tu, kredit picture di SINI . Gambar diambil ketika Iftar Matic (Tourism Malaysia) . Jom Berkenalan dengan Papa Blogger Hot di atas :

1) Ben Ashaari –  Tidak perlu diperkenalkan lagi. Seorang Papa blogger yang kacak dan ketak. Punyai ramai pengikut setia tak kira yang masih teruna/dara/isteri/suami?? . Sampaikan Isteri bertanya, “Papa, itu Ben Ashaari kan? . Amboi2, dalam senyap2 dia membaca blog Ben Ashaari rupanya. Seorang blogger yang tidak mudah mengenal erti putus asa dan sentiasa mencari idea untuk memajukan blog ke arah yang lebih bagus. Sering difeaturedkan di suratkhabar/televisyen…Kagum..

2) Ujang – Kenapa Ujang ya? Minat Majalah Ujang ke? Papa Blogger yang dulu digilai ramai termasuklah Fazura . Melepas Fazura..Hehehe..just kidding… Blogger Hebat yang tak kurang hebatnya yang sentiasa menerima jemputan dari pelbagai Pengiklan di luar sana.

3) Eyriqazz – Siapa Eyriqazz? Sorry…X kenal..So, 2 je yang hot…

Hehehe..event sebegini merapatkan hubungan sesama bloggers. Kalau Mama bloggers boleh berblog, Papa bloggers pun apa kurangnya? Kalau dulu, Mama bloggers je yang asyik mendapat invitation dan review produk etc, Papa bloggers pun boleh lakukan sama ..Bergantung kepada jenis produk la…

P.s : Raya Mesej Lebih Manis dengan Coklat?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Papa Blogger Hot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.