Kek Birthday Alisya dan Azim

Majlis Birthday Alisya dan Azim bulan lepas, order kek bertemakan Mickey & Minnie. Mencari kelainan. Kalau setiap tahun asyik sama saja, boring juga kan?

Mickey untuk Azim dan Minnie pula untuk Azim. Kami order dari Mya Zara, dua kek RM150. Senang berurusan dengan Mya Zara, harga boleh runding dan boleh order kek mengikut citarasa kita. Mya Zara ni rakan Irma London yang sponsorkan Kek Pavlova birthday Alisya tahun lepas.

Birthday Girl & Birthday Boy senyum gembira dengan kek yang memenuhi citarasa mereka. Azim cam biasalah, masih belum mengerti, masih malu-malu dengan orang ramai. Part pemalu tu, ikut perangai Papanya.


Happy Moments. In Shaa Allah, akan terus adakan birthday sebegini untuk anak-anak di tahun-tahun mendatang jika dimurahkan rezeki.

Amboi-amboi, bukan main lagi Papa Hot pekena kek. Sedap tak bro? Mesti la sedapkan bertenggek depan tu?. Feedback Isteri dan rakan-rakan yang datang, kek birthday kali ini sedap dan kena dengan citarasa. Kalau nak order kek birthday  or Durian Crepe sekitar Setapak/Wangsa Maju or KL bolehla hubungi Mya Zara . Senang berunding, tak demanding, dah turut menyediakan perkhidmatan hantar ke lokasi untuk tempat-tempat tertentu.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “Kek Birthday Alisya dan Azim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.