Jemputan Buffet Ramadhan 2013

Tahun ini menerima beberapa jemputan Buffet Ramadhan 2013, tapi mostly terpaksa ditolak. Antara reasonnya seperti di bawah :

Kalau saya masih Single, mungkin tiada masalah sangat. Tapi, kalau dah kahwin, tak nice la kan, makan best-best, Isteri dan anak-anak di rumah berbuka sendiri. Hotel dan kedai makan etc pun, kenapalah “Cheapskate” sangat? Apa salahnya kalau food review buffet ramadhan tersebut dibolehkan menjemput partner/anak-anak. Tak luak mana pun.

Tahun ni , hanya pernah pergi 2 kali Jemputan Buffet Ramadhan iaitu di Tropicana Golf & Country Resort dan Impiana Hotel. Satunya, walaupun single invite, dia siap kasi 2  vouchers berbuka puasa. Bolehla bawa Isteri nanti. Satu lagi, boleh bawa Isteri. Salah satu big boss sana cakap, last year alone, diorang untukng lebih dari RM5 juta dari Buffet Ramadhan ini…

Woww, Rm5 juta tu..Bukannya jumlah yang sikit…Tapi kenapa perlu cheapskate sangat kalau nak menjemput review buffet ramadhan?

Selain itu, boleh juga mencuba buffet/berbuka di sini :

1) Buffet Ramadhan Casa Ombak

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

21 thoughts on “Jemputan Buffet Ramadhan 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.