Habib Jewels Menipu?

First impression, kalau dikatakan jewellery di atas bernilai RM25 ribu? Korang percaya tak? Hanya Jauhari yang mengenal manikam, tapi kalau dilihatkan pada first impression, agak sukar untuk mempercayai barangan kemas di atas bernilai Rm25 ribu.

Kredit gambar di atas dan entri  Penipuan dalam contest. Hadiah RM25k macam RM25! . Rakan Penulis blogger tersebut memenangi hadiah utama anjuran SimplySiti yang hadiahnya barangan kemas RM25,000 dari Habib Jewels. Tapi, betulke barangan kemas ini bernilai RM25K? Agak sukar nak mempercayainya. Maybe rakan blogger boleh dapatkan dan bertanya harga barangan kemas tersebut di kedai emas/jewellery lain i.e. Emas Sri Penang, etc…

[+] Ebook Terbaik Rahsia Kejayaan Pelaburan Emas

Umm, malula, kalau Contest dengan jenama yang besar iaitu “SimplySiti dan Habib Jewels” kalau ianya menipu kan? Boleh buatkan pelanggan dan bakal pelanggan hilang selera dan kurang keyakinan untuk mempercayai. Eyriqazz pun pernah terkena, menang hadiah contest kononnya harga Ribuan ringgit. Bila dapat, kualitinya macam produk tak sampai RM100 ringgit?

P.s : Baik Join Contest INI, hadiah Cash bernilai RM12 ribu untuk dimenangi. Kalau menang, takble nak pertikaikan lagi kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

24 thoughts on “Habib Jewels Menipu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.