Biskut Raya 2013

Sejak 2-3 hari ini, rajin benar isteri buat Biskut Raya especially bila pengasuh cakap Alisya suka sangat makan versi Cornflakes bermadu. Sayangkan anak,buat-buatkan. Projek biskut raya pun bermula :

Jemput-jemput. Sedap juga Isteri buat. Kena dengan selera saya, kena dengan selera Alisya. Azim pun bukan main suka lagi dengan biskut raya yang isteri buat ini.

Pembantu Isteri. Ke sana ke mari nak menolong Isteri masakkan. Lepas tu, dia yang makan. Tak sempat masuk balang, dia makan dulu. Hehehe,bila nak penuh balang ni alisya? Tak bergerak papa nampak balang biskut raya tu?

Yang ini, eyriqazz yang buat. Hehehe,amcam, cun tak? Lepas ni bolehla ganti Mat Gebu . Mat gebu, dah boleh bersara ya..Hehehe, in my dream kata Mat Gebu.

Projek diteruskan. Menghitung hari 3-4 hari lagi untuk pulang ke kampung. Bolehla bawa balik ke kampung dan sambung di kampung pula.

Masih mencari resepi biskut raya yang Mudah dan sedap? . Maybe boleh dapatkan di SINI . Jangan lupa jemput saya beraya di rumah ya.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

31 thoughts on “Biskut Raya 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.