Tangga ke 100 Jomniaga

Semalam sempat tengok ranking Leaders affiliate di Jomniaga. Eyriqazz di tangga terakhir iaitu di tangga ke-100. Jauh ketinggalan jika dibandingkan dengan AriffShah, Abang Ensem, Cik Tom, Anastasyea, dan ramai lagi. Tuhla, ilmu dah dipelajari semasa Seminar Buat Duit dengan blog aritu, tapi tidak dipraktikkan sepenuhnya. Malas usaha, malas la hasilnya kan?


Kalau di tangga ke-100 Jomniaga sudah mampu menjana Income lebih dari RM300, agak-agak berapa Income yang dapat dihasilkan di tangga top 10? Mahu-mahu dalam 4-5 angka kan? Bilala nak berada dalam list tu. Nak kena pi berguru dengan Mr Titan lagi ni. Bak kata Mr Titan, nak berjaya buat duit dengan blog dengan mempromosikan affiliate, kenalah rajin dan ayat kena kacak. Kalau entri pun tidak di upkan, camne nak buat Income kan?

Peluang sentiasa ada bagi yang rajin merebut peluang. Berminat nak buat duit dengan Program Affiliate Jomniaga ini, bolehla Register SINI.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Tangga ke 100 Jomniaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.