Pengalaman Shopping Online di Nile.com.my

Berhati-hati Shopping Online. Pengalaman Eyriqazz sebelum INI Shopping online, 3 bulan baru barang sampai hampir buatkan Eyriqazz serik untuk membuat pembelian melalui talian. Surfing around, ada rakan blogger rekomenkan shopping online di Nile.Com.my . Survey website tersebut, nampak menarik barangan yang ditawarkan. Hargapun berpatutan. Terus buat pembelian online dengan memilih COD (Cash On Delivery). Kalau barang tak sampai, I have nothing to lost kan? .

Surprisingly, malam yang diorder, keesokannya 3 barang yang diorder pun sampai :

Shopping Online Nile.Com.My 8

First impression, quite good. Barang yang diorder dengan COD, tak sampai 24 jam barang dah sampai. Tapi, barang yang dibeli ni ok ke kualitinya? Risau juga takut-takut “Pisang berbuah dua kali”. Inilah barangan yang eyriqazz beli :

Shopping Online Nile.Com.My 101) Outdoor Shoes

Outdoor shoes memang penting bagi eyriqazz, especially bloggers yang aktif join event dan suka travel ini. Cantik di websitenya, cantik seperti di yang dihantar.

Shopping Online Nile.Com.My 2Cuba pakai. Agak selesa juga. Harganya RM74. Eyriqazz rasa agak berbaloi harga bila dibandingkan dengan kualitinya.

Shopping Online Nile.Com.My 7 First time pakai. Jom Mama shopping. Mood happy, Papa belanja. Yiezaaa….

Shopping Online Nile.Com.My 12 2) Isteri Order Long Sleeve T-Shirt

Cuba teka berapa harganya? RM40? RM50? Harganya RM21.80 . Senang, tak perlu nak pergi parking di shopping complex, memilih pula dalam berjam-jam. Scroll mana-mana yang berkenan, klik, beli. Mudah kan?

Shopping Online Nile.Com.My 3Cantik? Sedondon pula dengan anak-anak.

Shopping Online Nile.Com.My 6 Jom Papa pergi shopping. Papa dah janji kan? Pandangan seorang suami, saya puas hati dengan baju yang dipilih oleh Isteri. Banyak lagi pilihan yang membuatkannya rambang mata, tapi yang tu nanti kita singgah lagi di Nile.Com.my ya?

Shopping Online Nile.Com.My 13Barangan ketiga adalah Beauty Nail 7 Set Item

page Cantik packagingnya. Kecil dan serba guna mudah dibawa ketika balik kampung ataupun bercuti. Harganyapun boleh tahan, hanyalah RM14.50.

Overall, total Shopping Online adalah RM116.30 termasuk charge RM6 kos Penghantaran Cash On Delivery. Quite ok rasanya. First impression shopping online di sini, berpuas hati dengan servis yang disediakan, kualiti barangan dan harga yang ditawarkan. Agak berpatutan dan pelbagai pilihan. Selain barangan yang eyriqazz beli, antara barangan lain yang dijual di Nile.Com.my antaranya peralatan sukan, men skin care, beg, aksesori wanita dan pelbagai lain. Senang cerita, singgah dan pilih sendiri.

Antara testimoni yang dikongsikan oleh rakan bloggers shopping online di sini antaranya :

Bagi saya ok la dia punyer servis and barang.. Seriusly saya ada beli baju kat Nile ni Rm24 jer, bila usha tempat lain, fuhh sampai Rm120.. Barang pun cepat sampai bila pos – Amir Nawawi

Payment Procedure Chart
Nak register dan order pun mudah. Cam Eyriqazz first time, kurang dari 2 jam, dah selesai registerkan ID , pilih barang dan bayar ketika barangan di hantar. In Shaa Allah, di masa hadapan akan shopping lagi di sini. Psst, psst, harap wifey tak baca entri ini, nanti banyak pula barangan yang dimintanya pula.

Shopping Online di Nile.Com.my puas hati
Harga berpatutan produk berkualiti
Barangan dihantar cepat sekali
Kalau tak percaya, bolehla cuba sendiri

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

71 thoughts on “Pengalaman Shopping Online di Nile.com.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.