Korset Premium Beautiful Murah

Korset Premium Beautiful, harga murah seperti ditawarkan oleh seorang pembaca blog Eyriqazz seperti di komen entri INI . Inilah komennya :

” saya pun msuk hai o gak…jual premium beautiful….tp hampeh…1 pun org x terjual…rugiiiii sgt…sy nk jual murah2 ja….sapa nak bleh call 017 5772585..1 set rm 1000 je…. ”

Kalau tak silap eyriqazz, harga korset ini almost mencecah RM2,000 kan? Or lebih? Inilah bahaya MLM (Multi Level Marketing), sedikit yang berjaya, ramai yang akan gagal. Lebih-lebih lagi kalau konsepnya lebih kepada mencari downline dan bukannya kepada menjual produk . Ada yang sanggup buat pinjaman berpuluh-puluh ribu apabila dijanjikan dengan janji-janji manis Upliner apabila ditayangkan dengan “kereta mewah, sponsored trip ke oversea, handbag berjenama, makan di restoran mewah dan pelbagai lagi”. Siapa yang tidak terliur untuk mengikut jejak langkah kan?.

Eyriqazz cuba mesej dan dapatkan pengesahan, dan ini mesej yang diterima dari CT :

“Saya bukan penipu… Saya dah kena tipu…. Takkan saya nak tipu orang lain pula kan. Kat saya ada 9 set lagi. Tak pernah buka dan masih dalam plastik lagi, simpan dalam kotak”.

Berminat, bolehla hubungi sendiri seperti nombor di atas.Apapun, sila pastikan sendiri dulu ketulenan or produk tersebut sendiri as eyriqazz tidak bertanggungjawab sekiranya promosi tersebut tidak benar..Sekadar membantu pembaca blog yang nak clearkan stok dan pembaca blog yang mungkin berminat membeli pada harga yang lebih murah. Anyway, ini bukan entri berbayar….

P.s : Bukan Senang nak senang, bukan susah nak susah…Walau apapun bidang yang ingin diceburi, selidiki elok-elok. Jangan main serkap jarang saja.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Korset Premium Beautiful Murah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.