Koc Wanita Komuter – Keliru Sekejap

Sudah agak lama tidak menaiki komuter. Hari ini, atas faktor kerja, menaiki komuter ke Shah Alam. Agak keliru sedikit dengan koc wanita apabila menjejakkan kaki di tempat menunggu :

“Tempat Menunggu Untuk Wanita Saja. Owhh, Ok. Ini mesti untuk koc wanita. Pusing-pusing, almost semua ada simbol ni . Umm, abis nak beratur kat mana ni? Kat masuk ke koc wanita pula. Mundar mandir ke kiri kanan, last-last duduk je sebelah seorang makcik. Sorry, honestly memang konfius dan keliru dengan simbol di tempat menunggu tersebut.


Wahh, boleh tahan iklan . Balik mengundi aritu, bukan setakat RM100, RM200 pun ditabur camtu je bagi memancing undi. Isi borang, done.. Dapat RM200. Apapun, satu inisiatif yang bagus menyediakan koc untuk wanita. Sekarang ni pelbagai jenayah tidak kira di mana saja.

“Kami Mendengar & Memahami KeperluanAnda tentang Pendidikan”. Pandangan Eyriqazz, mansuhkan PBS. Lebih banyak memberikan keburukan daripada kebaikan. Just personal view.

Finally, nasib baik tak tersilap koc. Nampak majoriti lelaki dari wanita, so, confirmla bukan tersilap masuk koc pink @ Koc untuk wanita kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

28 thoughts on “Koc Wanita Komuter – Keliru Sekejap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.