3D2N Hadiah Percutian ke Bali

Teringin untuk bercuti dan melancong ke Bali? Tiket Penerbangan , Penginapan Ekslusif , SPA treatment, dan pelbagai lagi buat dua orang menanti pemenang bertuah. Hadiah yang ditaja oleh Maybank tanpa perlu beli produk atau menghabiskan belanja yang besar untuk berpeluang memenangi hadiahnya.

Contest Menarik yang dianjurkan oleh Maybank :

 

Hadiah Menanti, Info Lanjut di SINI

 

Sempena A Cheerful Run To Bali

Lengkapkan dan Jawab Soalan yang diberikan di Facebook Maybank Bali Marathon :

“Why Do You Think Bali Is The Perfect Place for Marathon?

Kalau Eyriqazz, antara jawapan yang bermain di fikiran eyriqazz :

– Bali adalah tempat yang sempurna untuk marathon kerana persekitaran dan suasananya yang menarik dengan pelbagai tempat menarik dan keindahan alam sekitar yang boleh diterokai ketika marathon akan membuatkan hati gembira dan berlari jauh sambil melihat pemandangan alam sekitar yang cantik satu pengalaman yang sukar dilupakan. Julia Roberts sendiri memilih Bali sebagai destinasi percutiannya dan sudah semestinya Bali menawarkan sesuatu yang tiada di tempat lain.

Bali Marathon – Satu acara marathon tahunan yang dianjurkan di Bali. Perlumbaan akan menggabungkan di jalan rata dan juga bukit. Pelari akan mengalami kehidupan semulajadi Bali dan prestasi seni tradisional sepanjang larian.

Info lanjut : http://www.balimarathon.com

Bali Marathon ini mengingatkan memori dulu pernah bergelar Pelari Jarak Jauh, Pemenang acara merentas desa dan pernah menyertai beberapa larian marathon. Owwh, bestnya kalau dapat ke Bali. Tak dapat berlari/marathon, dapat melihat kemeriahan acaranya sambil santai di Bali tentu menggembirakan.

So, peluang jangan dilepaskan , Contest INI tarikh tutupnya adalah pada 5 June 2013. Belum cuba belum tahu, kalau menang boleh bercuti dan merasai keindahan Bali kan?

Fuhh, seronoknya kalau menang sambil dapat “Free SPA Treatment”
Bali memang terkenal dengan “Bali Massage” nya kan?

Feeling-feeling terbang ke Bali
Hadiah Percutian 3D2N ke Bali, jangan lepaskan peluang  INI

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

53 thoughts on “3D2N Hadiah Percutian ke Bali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.