Perkongsian Blogging Tips Menaja Ribuan Tiap-Tiap Bulan

Perkongsian blogging tips menaja ribuan tiap-tiap bulan : blogger 4 digit

Pernahkah korang baca blogging tips dari Pro blogger seperti yaro dan john chow? Blogger US ni berpendapatan ribuan dollar sebulan. Tapi tips diorang ni macam susah pula nak apply kepada kita sebagai seorang blogger Malaysia. Mustahilnya dapat beli kereta dengan duit blogging kan?

Namun, saya sempat mendapatkan penjelasan dari saudara Eldy dan terasa agak terkejut apabila market value negara jiran dalam context tertentu dikatakan lebih positif dan ke hadapan berbanding dengan malaysia. Antara factor yang utama ialah para pengusaha web kita tidak cukup competitive berbanding dengan mere dan akibat daripada itu market menjadi lembab. Tapi ia tidak bermaksud tiada peluang untuk kita maju..

Barulah aku faham kenapa blogger di luar sana boleh hidup hanya dengan income dari blog. Kita pula tidak ramai yang berjinak ke tahap international. Ini dapat dilihat program earning berskala kecil banyak kita join. Contohnya nuffnang, innity, komli, churpchurp dan sebagainya.

Keju yang lebih besar terletak di luar sana..

Bukti : Earning March 2013 Adsense

Saudara Eldy sudi berkongsi perjalanannya mencapai earning 4 angka dengan blogging dengan cara give away sebagai sumbang balik kepada komuniti blogger di Malaysia. Give away ini terbuka kepada semua blogger dan setiap peserta adalah pemenang, bakal menerima ilmu yang eksklusif ini.

Tak sangka pula ebook ini tidak diletakkan sebarang harga!

Syarat dan langkah penyertaan :

i) Memilik blog yang berusia tidak kurang dari 3 bulan. Demi keadilan semua, adalah dilarang menggunakan blog baharu yang ditubuhkan sengaja semata-mata untuk give away ini.

ii) Menuliskan sebuah post di blog anda yang tidak kurang daripada 500 patah perkataan dan menyatakan hasrat untuk memiliki blog / website yang mampu menjana pendapatan tinggi. Dalam post tersebut buat satu backlink ke post give away. Gaya penulisan kreatif digalakkan dan tajuk adalah bebas.

iii) Tambah www.jejaktrend.com ke dalam blog list / friend list blog anda. * Blog yang terpilih berpeluang dimasukkan ke dalam blog list jejaktrend, yang bakal ditambah pada sidebar nanti.

Bagi yang berminat perlu bertindak cepat sebab sekali give away ini ditutup, tiada lagi peluang yang kedua.

Klik give away blogger 4 digit untuk maklumat lebih lanjut!

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Perkongsian Blogging Tips Menaja Ribuan Tiap-Tiap Bulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.