‚Č° Menu

Dah lama tak menaiki bas ekspress pulang ke kampung halaman. Biasanya drive ataupun naik keretapi/kapal terbang. Kali ini, berubah angin sedikit, pulang ke kampung Isteri balik naik bas seisi keluarga. Tak larat nak melayan trafik jem yang mencengkam jiwa dan sanubari. Agak-agak berapakah Harga Tiket Bas Ekspress Kuala Lumpur ke Kota Bharu ?

IMG_0384

Ambil tiket Sani Ekspress. Untuk perjalanan sehala, tiketnya berharga RM40 untuk dewasa dan RM30 untuk kanak-kanak. Berbeza RM10je. Takpelah, kalau balik drive pun lebih kurang tu juga minyak, tol, etc. Plus tambah kepenatan lagi drive lama-lama especially jalan ke kelantan yang masih “dianaktirikan” jalan rayanya.

Hohohoho, balik kampung. Hati girang…..

 



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing