Harga Tiket Bas Ekspress Kuala Lumpur ke Kota Bharu

Dah lama tak menaiki bas ekspress pulang ke kampung halaman. Biasanya drive ataupun naik keretapi/kapal terbang. Kali ini, berubah angin sedikit, pulang ke kampung Isteri balik naik bas seisi keluarga. Tak larat nak melayan trafik jem yang mencengkam jiwa dan sanubari. Agak-agak berapakah Harga Tiket Bas Ekspress Kuala Lumpur ke Kota Bharu ?

IMG_0384

Ambil tiket Sani Ekspress. Untuk perjalanan sehala, tiketnya berharga RM40 untuk dewasa dan RM30 untuk kanak-kanak. Berbeza RM10je. Takpelah, kalau balik drive pun lebih kurang tu juga minyak, tol, etc. Plus tambah kepenatan lagi drive lama-lama especially jalan ke kelantan yang masih “dianaktirikan” jalan rayanya.

Hohohoho, balik kampung. Hati girang…..

Bagi yang ingin menempah tiket untuk pulang ke kampung etc, bolehla menempah secara online dengan pelbagai syarikat bas bolehla –> Tempah Tiket Bas Ekspress di SINI

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Harga Tiket Bas Ekspress Kuala Lumpur ke Kota Bharu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.