‚Č° Menu

Dah lama tak menaiki bas ekspress pulang ke kampung halaman. Biasanya drive ataupun naik keretapi/kapal terbang. Kali ini, berubah angin sedikit, pulang ke kampung Isteri balik naik bas seisi keluarga. Tak larat nak melayan trafik jem yang mencengkam jiwa dan sanubari. Agak-agak berapakah Harga Tiket Bas Ekspress Kuala Lumpur ke Kota Bharu ?

IMG_0384

Ambil tiket Sani Ekspress. Untuk perjalanan sehala, tiketnya berharga RM40 untuk dewasa dan RM30 untuk kanak-kanak. Berbeza RM10je. Takpelah, kalau balik drive pun lebih kurang tu juga minyak, tol, etc. Plus tambah kepenatan lagi drive lama-lama especially jalan ke kelantan yang masih “dianaktirikan” jalan rayanya.

Hohohoho, balik kampung. Hati girang…..

 



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »